Με το βραβείο Merit Winner στην κατηγορία «Private Sector Excellence Award» τιμήθηκε η Byte στον παγκοσμίου κύρους διαγωνισμό WITSA 2018.

H παγκόσμια αυτή διάκριση αποδίδεται σε καινοτόμες χρήσεις τεχνολογιών ICT που αυξάνουν άμεσα την ικανότητα των επιχειρήσεων να επιτύχουν τους στόχους τους, να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους.

Η υλοποίηση της πλατφόρμας DGSign της Byte παρέχει τη δυνατότητα έκδοσης ψηφιακού πιστοποιητικού εξ’ αποστάσεως συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην ευελιξία και την ταχύτητα των διαδικασιών στις συναλλαγές μεταξύ εταιριών καθώς και οργανισμών του δημοσίου τομέα.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κύριος Σπύρος Βυζάντιος, δήλωσε οτι «η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες διακρίσεις που έχει αποσπάσει η Byte στη 35χρονη πορεία της, αποδεικνύοντας ότι ανταποκρίνεται ευέλικτα στις ανάγκες του σήμερα προσθέτοντας αξία στη δραστηριότητα των πελατών της. Μέσα από τεχνολογικά προηγμένες, καινοτόμες λύσεις και συνεχή ποιοτική υποστήριξή των εφαρμογών τους η ομάδα της Byte θα συνεχίζει να υπογράφει το ψηφιακό μέλλον της χώρας».