Η QIVOS, marketing technology agency, ανακοινώνει την επιτυχημένη υλοποίηση των δύο νέων eshops της εταιρείας Links of London στις αγορές της Ελλάδας και της Αμερικής, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία της με το FF Group.

Η ολοκλήρωση του εγχειρήματος αυτού εντάσσεται στο πλαίσιο των Digital & eCommerce Implementation υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, με αντίστοιχα λανσαρίσματα να ολοκληρώνονται το προσεχές διάστημα.

Τα δύο ολοκαίνουρια e-shops, δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Όμιλο FF Group, με τη σχεδίαση και υλοποίηση τους να προέρχεται εξ’ ολοκλήρου από την εξειδικευμένη ομάδα της QIVOS. Παράλληλα, το έργο αυτό είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της QIVOS με τον παγκόσμιο εταιρικό κολοσσό Salesforce και την πλατφόρμα Salesforce Commerce Cloud. Η πλατφόρμα αυτή λειτούργησε ως «βάση» για την υλοποίηση των δύο eshops και σε συνδυασμό με το τεχνολογικό expertise της QIVOS, προσφέρει στους επισκέπτες του site της Links of London, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική, μια απαράμιλλη ψηφιακή εμπειρία.

Στοχεύοντας στη συνεχή ενδυνάμωση και εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρει, η QIVOS πρόκειται να προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο λανσάρισμα αντίστοιχων έργων και σε άλλες χώρες. Η ομάδα της QIVOS επεξεργάζεται ήδη τα νέα αυτά projects, τα οποία οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, με βασικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τη δημιουργία ενός φιλικού και λειτουργικού ψηφιακού περιβάλλοντος για τον σύγχρονο καταναλωτή.

Η κυρία Φανή Χαρμπή, COO της QIVOS σχολίασε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την υλοποίηση των δύο νέων αυτών projects για λογαριασμό της Links of London. Τα δύο νέα eshops για τις αγορές της Ελλάδας και της Αμερικής είναι ενδεικτικά της τεχνογνωσίας που αναπτύσσουμε στην QIVOS, με στόχο τη δημιουργία eshops που θα προσφέρουν μία νέα, αναβαθμισμένη ψηφιακή αγοραστική εμπειρία στους χρήστες και υψηλή προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας».