Στην 11η συνάντηση Alpha Copy/ Nokia Stores Ελλάδας, από 3 έως 5 Ιουλίου 2009 στο Ναύπλιο, ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ. Σταύρος Ι. Κωνσταντινίδης και στελέχη της Alpha Copy/ Nokia και της Nokia International, παρουσίασαν τη νέα Στρατηγική της εταιρίας.


Ο πρόεδρος της Alpha Copy/ Nokia, κ. Κωνσταντινίδης

Ο πρόεδρος της Alpha Copy/ Nokia, κ. Κωνσταντινίδης

Η αφοσίωση στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της Nokia στην ελληνική αγορά παραμένει ως βασική προτεραιότητα της εταιρίας. Yπογραμμίστηκε η ανάγκη για την ανάπτυξη των ψηφιακών υπηρεσιών Alpha Copy Digital Services, οι οποίες θα αποτελέσουν το μέλλον στις τηλεπικοινωνίες και στο δίκτυο.


Στο πλαίσιο των παρουσιάσεων αναπτύχθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, εκ των οποίων τα βασικότερα:
– Αξιολόγηση της έως σήμερα πορείας της εταιρίας και οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι
– Στρατηγική ανάπτυξη των Alpha Copy / Nokia Stores στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης
– Ανάδειξη των ψηφιακών υπηρεσιών Alpha Copy Digital Services
– Ποιότητα στην εξυπηρέτηση και πελατοκεντρική πολιτική
– Μεταφορά τεχνογνωσίας κι διασφάλιση της τεχνολογικής εξειδίκευσης


Τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα σημεία εξυπηρέτησης Alpha Copy/ Nokia Stores, προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον εκπαιδεύουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο στα Alpha Copy/ Nokia Stores παρέχεται από το 1998 εξειδίκευση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον καταναλωτή μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις κινητής τηλεφωνίας.


Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κύριος Σταύρος Ι. Κωνσταντινίδης :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθησαν στην 11η ετήσια συνάντηση για τα Alpha Copy / Nokia Stores. Η επιτυχία αυτών των συναντήσεων βασίζεται στο γεγονός ότι έχουν εξελιχθεί σε ένα θεσμό διαλόγου, στον οποίο όλοι ως ομάδα συμμετέχουμε στον καθορισμό της στρατηγικής. Με δεδομένο τη συγκυρία στην παγκόσμια οικονομία, συνεχίζουμε δυναμικά και συσπειρωμένοι ως ομάδα, προσηλωμένοι σταθερά στην ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών. Για μας, το μέλλον είναι ψηφιακό και επενδύουμε ολοένα και περισσότερο στις υπηρεσίες Alpha Copy Digital Services. Πιστεύουμε ότι η νέα στρατηγική θα μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες, καθιστώντας τα Alpha Copy / Nokia Stores σημείο αναφοράς στην τηλεπικοινωνιακή αγορά.»