Black & White

Με όπλο το καταπληκτικό design της και τον αέρα υψηλού επιπέδου που αποπνέει, η συσκευή της Alcatel μαγνητίζει τα βλέμματα!

Alcatel One Touch C630 Αυτό που θα προσέξει πρώτα κάποιος στο C630, τη νέα συσκευή της Alcatel είναι το design του και ο ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του. Η εναλλαγή του άσπρου και του μαύρου (σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε τουλάχιστον ακόμα έναν συνδυασμό χρωμάτων) με τον κόκκινο φωτισμό στα πλήκτρα και τα satin υλικά που χαρίζουν μία απαλή αίσθηση αγγίγματος, προσδίδουν ένα φοβερό στυλ στη συσκευή και μια φινέτσα άξια του ονόματος της Alcatel. Παρότι clamshell, το C630 διαθέτει μόνο μια οθόνη, εσωτερική τύπου CSTN, διαστάσεων 128x160 pixels και με δυνατότητα απεικόνισης 65.000 χρωμάτων. Το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει και τη μετατρέπει σε ατού της συσκευής παρότι δεν αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είναι η δυανατότητά της να μετατρέπεται σε καθρέπτη χάρη στο mirror effect που διαθέτει! Κατά τα άλλα, για την ικανοποίηση των multimedia αναγκών του χρήστη, υπάρχει ενσωματωμένη VGA κάμερα ενώ μπορείτε να προσθέσετε αρκετές εφαρμογές και παιχνίδια χάρη στην πλήρη υποστήριξη που χαίρει η τεχνολογία Java.

Το GPRS (Class 10) και ο WAP 2.0 browser θα αναλάβουν να σας ξεναγήσουν στα μονοπάτια του mobile internet, η μνήμη που σας παρέχεται για την αποθήκευση αρχείων, εφαρμογών και πάσης φύσεως υλικού ανέρχεται στα 4 MB, ωστόσο θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα σε περίπτωση που θελήσετε να μεταφέρετε αρχεία σε άλλη συσκευή ή υπολογιστή μιας και δεν προσφέρονται επαρκείς τρόποι σύνδεσης. Κατά τα άλλα, στο C630 θα βρείτε αρκετά χρήσιμες για την καθημερινή σας ζωή εφαρμογές και διασκεδαστικά παιχνίδια ενώ τέλος η μπαταρία έχει υψηλές αντοχές και θα σας προσφέρει ικανοποιητικούς χρόνους αναμονής και ομιλίας.

ΘΕΤΙΚΑ

Υπερπροσεγμένο design

Πρακτικό και λειτουργικό

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Ανεπαρκής συνδεσιμότητα

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Επαρκές ως τηλέφωνο, τέλειο ως «κόσμημα»!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 88 x 44 x 19 χιλ.

Βάρος: 85-90 γρ.

Δίκτυο: GSM 900 / DCS 1800 MHz

Μνήμη: 4 MB

Οθόνη: CSTN, 128x160 pixels, 65.000 χρωμάτων

Κάμερα: VGA

Μπαταρία: LiIon 650 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 320 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 6 ώρες και 30 λεπτά

Επιπλέον χαρ/κα: GPRS, WAP 2.0 browser, Java MIDP 2.0, 16 tones polyphonic melodies, games, calculator, organizer, SMS, easy SMS creation, MMS 1.2