H devolo συμμετέχει στο 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, Athens Electronix 2018, (3 – 4 Μαρτίου 2018) στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης της έκθεσης Athens Electronix 2018 συμπεριλαμβάνεται και η διεξαγωγή κλαδικού συνεδρίου στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι με τη συμμετοχή της devolo, ηγέτιδας εταιρείας στην παροχή Internet μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος – powerline, τόσο σε home, όσο και σε business επίπεδο. Επιπλέον η devolo καινοτομεί στον τομέα του home control, με τεχνολογίες και συσκευές οι οποίες κάνουν έξυπνο έναν προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο!

Η παρουσία της devolo στην Electronix 2018

Η devolo έχει ενεργή παρουσία στο 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, Athens Electronix 2018, μέσω της συμμετοχής του κου Πέτρου Κοντζίνου, γενικού διευθυντή της devolo Hellas, στους επίσημους ομιλητές του συνεδρίου το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 12:00, παρουσιάζοντας τις καινοτόμες λύσεις της εταιρείας, με έμφαση στις λύσεις Powerline Business της devolo. Πέραν της ομιλίας, η devolo Hellas, επιδεικνύει τις λύσεις της στον τομέα των business Powerline προϊόντων, στο περίπτερο 25.