Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει τρεις νέες οθόνες Philips της σειράς οθονών E-line. Με τίτλο σειράς “E9”, τα τρία αυτά μοντέλα συνδυάζουν ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό με μια εξαιρετική απόδοση εικόνας για υψηλή θέαση και αισθητική.

Με μέγεθος 27 ιντσών, και οι τρεις Full HD οθόνες με στενό πλαίσιο και τεχνολογία Ultra-Wide Color προσφέρουν ρεαλιστικά γραφικά και καθηλωτικές γωνίες θέασης για περισσότερη άνεση και απόλαυση στο σπίτι και στην εργασία.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Οι οθόνες ευρείας θέασης 27 ιντσών της νέας σειράς E9 της Philips διαθέτουν τη μοναδική τεχνολογία IPS LED. Το IPS, σε αντίθεση με τα συμβατικά TN panels, προσφέρει υψηλή ακρίβεια εικόνας και χρώματος, καθώς και γωνίες θέασης 178/178, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να δει τις οθόνες από σχεδόν όλες τις γωνίες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πεντακάθαρες εικόνες και ζωντανά χρώματα. Οι συγκεκριμένες οθόνες είναι ιδανικές για την προβολή φωτογραφιών και ταινιών, την περιήγηση στο ίντερνετ ή ακόμα για επαγγελματική χρήση που απαιτούν χρωματική ακρίβεια και σταθερή φωτεινότητα. Η τεχνολογία Ultra-Wide Color εμπλουτίζει τις οθόνες της σειράς E9 με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για βαθύτερα, πιο λαμπερά και φυσικά χρώματα. Επίσης, η ενισχυμένη ανάλυση Full HD 1920 x 1080 έχει ως αποτέλεσμα να αναδεικνύονται οι λεπτομέρειες, η φωτεινότητα και η αντίθεση, ενισχύοντας τη φυσικότητα των εικόνων. Επιπλέον, οι οθόνες αυτές είναι ξεκούραστες στα μάτια χάρη στη τεχνολογία Flicker-Free, η οποία ρυθμίζει τη φωτεινότητα και περιορίζει το τρεμόπαιγμα για μεγαλύτερη άνεση στη θέαση.