Κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC (Mobile World Congress), στη Βαρκελώνη, ο νέος επικεφαλής της Κινητής Τηλεφωνίας της LG Electronics (LG), ανακοίνωσε πως η στρατηγική της εταιρείας για την αγορά των κινητών θα εστιάσει στη βελτίωση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και την εξέλιξη των βασικών τεχνολογικών λειτουργιών των κινητών.

O πρόεδροςτης LG Mobile Communications Company, Hwang Jeong-hwan.

Οι νέες highend εκδόσεις, που αποτελούν συνέχεια επιτυχημένων premium συσκευών, όπως το V30SThinQ, θα παίξουν σημαντικό ρόλο προς αυτόν τον στόχο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της LG Mobile Communications Company, Hwang Jeong-hwan.

«Πλέον, οι περισσότεροι κάτοχοι smartphone επιθυμούν να έχουν μια εμπειρία ανάλογη με τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν τον χρόνο τους», δήλωσε ο κ. Hwang. «Οι πελάτες μας θεωρούν δεδομένο πως τα κινητά μας θα υπερέχουν στις τέσσερις βασικές λειτουργίες κινητών, τις οποίες αποκαλούμε «το Α και το Ω» των χαρακτηριστικών – Ήχος, Μπαταρία, Κάμερα και Οθόνη. Θα δώσουμε προτεραιότητα σε αυτές τις λειτουργίες, όχι μόνο στα νέα προϊόντα-ναυαρχίδες, αλλά και στα υπόλοιπα προϊόντα μας ξεκινώντας με το LG V30SThinQ το οποίο παρουσιάζουμε φέτος στη Βαρκελώνη».

Η αξιοποίηση της ήδη δοκιμασμένης και με θετική αποδοχή πλατφόρμα της εταιρείας για τα smartphones, η οποία προσφέρει συνεχώς νέες εκδόσεις λογισμικού και αισθητικές βελτιώσεις, θα προσφέρει στους χρήστες μια καλύτερη και μακρόχρονη εμπειρία. Τα προσεκτικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά και οι μοναδικές επιλογές χρωμάτων που κάνουν τα κινητά της LG να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, θα τραβήξουν την προσοχή νέων πελατών, ενώ η βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση, όπως οι συνεχείς ενημερώσεις της AI σουίτας, θα δώσουν στους καταναλωτές ακόμα περισσότερους λόγους να επιλέξουν την LG όταν θέλουν να αγοράσουν ένα νέο smartphone.

Ο ήχος, ένα από τα χαρακτηριστικά των highend smartphones που συχνά παραβλέπονται, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι καταναλωτές επιλέγουν τηλέφωνα LG. Η προηγμένη τεχνολογία Hi-Fi Quad DAC της LG θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται σε μελλοντικές συσκευές. Ταυτόχρονα, η εταιρεία σε συνεργασία με τον ηγέτη του κλάδου, την LG Chem, θα συνεχίσει να επενδύει στην εξέλιξη των μπαταριών. Οι κάμερες των LG smartphones όχι μόνο θα συνεχίσουν να καινοτομούν στον κλάδο χάρη στους καλύτερους φακούς και τη βελτιωμένη απόδοση χαμηλού φωτισμού, αλλά θα γίνουν πιο «έξυπνες» με την προσθήκη της Τεχνητής Νοημοσύνης για λήψεις τέλειων φωτογραφιών. Τέλος, η LG ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, θα συνεχίσει να επενδύσει σημαντικά στην Έρευνα και Ανάπτυξη των τεχνολογιών LCD και OLED.

«Η αγορά των smartphone έχει εξελιχθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία και η πρόκληση τώρα είναι να καθορίσουμε την πορεία μας για την επόμενη δεκαετία», δήλωσε ο κ. Hwang. «Υπάρχουν πολύ λίγες εταιρείες σαν την LG που διαθέτουν την εμπειρία και τις προϊοντικές γνώσεις. Έχουμε κάθε πρόθεση να μεγαλώσουμε το αποτύπωμά μας στην κινητή τηλεφωνία και να αναπτυχθούμε σε αυτόν τον κλάδο με τις πρωτοποριακές ικανότητές Τεχνητής Νοημοσύνης που διαθέτουμε να δείχνουν το δρόμο».