Οι νέες θήκες Speck Presidio Sport για iPhone X, iPhone 8/7 και iPhone 8/7 Plus είναι οι μόνες θήκες για smartphone παγκοσμίως με αντιμικροβιακή τεχνολογία Microban.

Οι νέες προστατευτικές θήκες Speck Presidio δεν προσφέρουν μόνο εξαιρετική προστασία ενάντια σε βαθουλώματα, χτυπήματα, γρατσουνιές και θραύση σε πτώση από ύψος έως και 3 μέτρα, αλλά και αποτελεσματική υγιεινή. Το προστατευτικό κάλυμμα παραμένει εμφανώς καθαρότερο και αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και βακτηριδίων. Κατά μέσο όρο το smartphone ή η προστατευτική θήκη ενός smartphone έχει 365 φορές περισσότερα βακτήρια από το κάθισμα μιας δημόσιας τουαλέτας! Οι θήκες της Speck Presidio Sport με Microban παρέχουν την καλύτερη προστασία για το iPhone σας ενάντια σε φθορές και διασφαλίζουν καθημερινή υγιεινή.

Τα προστατευτικά καλύμματα Presidio Sport είναι επίσης ανθεκτικά στις ακτίνες UV και δίνουν στο προϊόν μοναδικά ευχάριστη αίσθηση.

Η ορατή καθαριότητα είναι βασικό χαρακτηριστικό για κάθε επιφάνεια. Η ικανότητα καθαρισμού μιας επιφάνειας εξαρτάται από τις χημικές ιδιότητές της. Με την κατάλληλη επεξεργασία μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να απωθεί τον ιδρώτα, λάδι, νερό και άλλα υγρά. Αντίθετα με τα προϊόντα ψεκασμού που δεν έχουν αντοχή στον χρόνο, οι καινοτόμες, ανθεκτικές και απωθητικές επιστρώσεις της Microban έχουν ενσωματωθεί στην θήκη Presidio Sport για να παρέχουν προστασία μεγαλύτερης διάρκειας. Εκτός από υγρά, οι επιστρώσεις αυτές μπορούν να απωθήσουν επίσης σκόνη και άλλες ουσίες και να καταστήσουν δύσκολο για τους μύκητες να προσκολληθούν στην επιφάνεια.

Για πάνω από 30 χρόνια, η Microban® βοηθά τους συνεργάτες της να εμπορεύονται προϊόντα με μικροβιοανασταλτική προστασία προϊόντος. Η Microban χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να βοηθήσει εταιρείες να εφαρμόσουν αντιμικροβιακή προστασία προϊόντος σε οικιακά προϊόντα, βιομηχανικά προϊόντα και υφάσματα.

Τα αντιμικροβιακά πρόσθετα της Microban προστατεύουν κατά της αποδόμησης των υλικών. Η τεχνολογία αυτή προστατεύει την επιφάνεια των προϊόντων σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Τα αντιμικροβιακά υλικά προστίθενται κατά την διαδικασία κατασκευής και ενεργούν σε κυτταρικό επίπεδο για να διακόπτουν και να εμποδίζουν συνεχώς την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Η τεχνολογία Microban προστατεύει ιατρικά προϊόντα, οικιακά και καταναλωτικά είδη, επιφάνειες εργασίας, πάνελ πισίνας και σπα, καθώς και τα νέα προστατευτικά καλύμματα Speck Presidio Sport, κατά της αποδόμησης του προϊόντος, των κηλίδων και των οσμών που προκαλούνται από βακτήρια, μούχλα και του μύκητα ερυσίβη. Τα αντιμικροβιακά πρόσθετα Microban διευκολύνουν τον καθαρισμό αλλά και διατηρούν καθαρή την θήκη για μεγαλύτερο διάστημα.

Η τεχνολογία αντιμικροβιακών πρόσθετων δημιουργεί αφιλόξενο περιβάλλον για την επιβίωση των μικροοργανισμών στις προστατευτικές θήκες Presidio Sport και προσφέρει την καλύτερη προστασία για εσάς και το τηλέφωνό σας!