Η Samsung Electronics παρουσιάζει τα Samsung Galaxy S9 και S9+, τα smartphones που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που επικοινωνούμε, μοιραζόμαστε και βιώνουμε τον κόσμο γύρω μας.

Σχεδιασμένα για μία νέα εποχή όπου επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε μέσα από εικόνες, videos και emojis όλο και περισσότερο, τα Galaxy S9 και S9+ έρχονται με την πιο προηγμένη από ποτέ κάμερα της Samsung. Χάρη στο νέο φακό με διπλό διάφραγμα που εξοπλίζει την καινοτόμο κάμερα χαμηλού φωτισμού, τις δυνατότητες Super Slow-mo video και τα εξατομικευμένα AR Emoji, τα Galaxy S9 και S9+ εξασφαλίζουν στον χρήστη πως δεν θα χάνει καμία στιγμή, κάνοντας την καθημερινότητά του συναρπαστική.

Τα Galaxy S9 και S9+ προσφέρουν μια εμπλουτισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με ισχυρά στερεοφωνικά ηχεία από την AKG, με καθηλωτικό ήχο από την Dolby Atmos και την εκλεπτυσμένη οθόνη χωρίς όρια1 – ένα ορόσημο της σχεδιαστικής κληρονομιάς της Samsung. Επιπλέον, τα Galaxy S9 και S9+ θα ενσωματώνουν τη νέα εφαρμογή SmartThings, η οποία συγκεντρώνει τις υπάρχουσες υπηρεσίες loT της Samsung σε μια μόνο, έξυπνη εμπειρία.

«Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις smartphone συσκευές μας έχει αλλάξει, καθώς ο τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης έχει εξελιχθεί», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος IT & Mobile Communications της Samsung Electronics. «Με τα Galaxy S9 και S9+ έχουμε επανεφεύρει την κάμερα των smartphones. Τα Galaxy S9 και S9+, όχι μόνο επιτρέπουν στους χρήστες να τραβούν τις καλύτερες φωτογραφίες και videos οπουδήποτε, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να τους βοηθούν να συνδέονται με άλλους και να εκφράζονται με έναν τρόπο μοναδικό και προσωπικό γι’ αυτούς».

Η κάμερα όπως δεν την έχετε φανταστεί

Οι σύγχρονες κάμερες δεν χρησιμεύουν μόνο για να τραβάμε φωτογραφίες – τις χρησιμοποιούμε για να συνδεόμαστε και να επικοινωνούμε. Οι καταναλωτές θέλουν μια κάμερα smartphone με την πλέον προηγμένη τεχνολογία, ώστε να μπορούν να εκφράζονται με εικόνες υψηλής ποιότητας και με εργαλεία με τα οποία θα πουν τη δική τους, μοναδική ιστορία. Οι κάμερες των Galaxy S9 and S9+ έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες αυτών των καταναλωτών, με αισθητήρα Super Speed Dual Pixel με δική του επεξεργαστική ισχύ και μνήμη, για εντυπωσιακές λήψεις με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Galaxy S9 and S9+ περιλαμβάνουν:

  • Super Slowmo: Οι καθημερινές στιγμές γίνονται επικές με δυναμικό, αργής κίνησης βίντεο που αιχμαλωτίζει 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα Galaxy S9 και S9+ προσφέρουν ακόμη αυτόματο Motion Detection, ένα έξυπνο χαρακτηριστικό που ανιχνεύει την κίνηση μέσα στ