Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο των Retail Business Awards 2017, το μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, βραβεύτηκε ως Προμηθευτής της Χρονιάς 2017’ στην κατηγορία Λευκές-Μαύρες Συσκευές.

Τα βραβεία της κατηγορίας αναδείχθηκαν μέσω ερευνητικής διαδικασίας σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η διαδικασία περιελάμβανε την αποστολή ειδικά διαμορφωμένου ερωτηματολογίου στους Διευθυντές Αγορών των αλυσίδων καταστημάτων και το πλαίσιο των ερωτήσεων αφορούσε το σύνολο των ποιοτικών χαρακτηριστικών που διέπει όλο το εύρος συνεργασίας πελάτη-προμηθευτή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Hellas, κ. Άρης Κουτελός, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση μας για 3η φορά σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό αποτελεί ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα, ιδιαίτερα γιατί προέρχεται από ανθρώπους που συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας για τη συνεχή εμπιστοσύνη και την εποικοδομητική μας συνεργασία σε ένα αρκετά απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον.»

Η τελετή απονομής των Retail Business Awards, πραγματοποιήθηκε για 16η συνεχή χρονιά, επιβραβεύοντας τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους. Τα Βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο, ενώ αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του ελληνικού Λιανεμπορίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Τα βραβεία αναδείχτηκαν από την Κριτική Επιτροπή στην οποία συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες της αγοράς, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι του χώρου της έρευνας και εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων του ελληνικού επιχειρείν, ενώ ελεγκτικός φορέας ήταν η KPMG η οποία είχε την επίβλεψη της όλης διαδικασίας για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων.

Στην τελετή απονομής των βραβείων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου και πάνω από 800 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.