Μια χρυσή βράβευση και μία χάλκινη απέσπασε ο Όμιλος Quest στα βραβεία Responsible Business Awards που διοργάνωσαν η Boussias Communications και η έκδοση Marketing Week. Η ACS τιμήθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – ΜΚΟ», ενώ στην iSquare απονεμήθηκε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – Ακαδημαϊκού φορέα».

Ως ηγέτης στην αγορά των Ταχυμεταφορών, η ACS είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και να λειτουργήσει εποικοδομητικά στο έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Με πνεύμα δέσμευσης στο κοινωφελές έργο και αξιοποιώντας τα μοναδικά της πλεονεκτήματα, όπως το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο των 300 καταστημάτων της, την ταχύτητα, την οργάνωση και την αξιοπιστία της, η εταιρεία υλοποιεί δράσεις μεγάλης εμβέλειας, είτε με δωρεάν παροχή υπηρεσιών, είτε σε υπηρεσίες σε τιμή κόστους, βοηθώντας πολίτες, φορείς και ΜΚΟ να συμβάλλουν στο κοινό καλό. Σε ετήσια βάση, η προσφορά της ACS στις ΜΚΟ υπερβαίνει τα €500.000.

Στο πλαίσιο της δράσης «Καινοτομία στην Εκπαίδευση και με γνώμονα την οδηγία της UNESCO, που ενθαρρύνει τη  χρήση κινητών υπολογιστικών συσκευών στην Εκπαίδευση, η  iSquare, τα τελευταία χρόνια υλοποιεί το πρόγραμμα “Pad 1-1”, την εισαγωγή του iPad στις σχολικές τάξεις, με στόχο τη διαδραστική χρήση της τεχνολογίας στην Εκπαίδευση.  Για να αξιολογήσει τις αλλαγές που επιφέρει η ευρεία χρήση του iPad στη μαθησιακή εμπειρία, η εταιρεία υλοποίησε ερευνητική μελέτη, σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα Προηγμένων Τεχνολογιών Μάθησης και Πολιτισμού – CoSyLLab (Computer Supported Learning Engineering Lab) του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων