H Data Communication,  στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft, ολοκλήρωσε με επιτυχία έργο Customer Relationship Management (CRM) για τον Όμιλο Εταιρειών ICAP (www.icap.gr), βασισμένο στην κορυφαία, διεθνώς, λύση Microsoft Dynamics CRM.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο αφορά στην υλοποίηση του Microsoft Dynamics CRM 2016 όσον αφορά στις λειτουργίες Πωλήσεων, Customer Service και Marketing, καθώς και στη δημιουργία σύνθετων και πολλαπλών διεπαφών με τα υπόλοιπα συστήματα του Ομίλου.

Η ICAP ως πολυσχιδής και ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Παροχής Β2Β Υπηρεσιών, ηγέτης στη Νοτιανατολική Ευρώπη, έθεσε ως στόχο τη κάλυψη των αναγκών τυποποίησης των υπηρεσιών του, καθώς και των διαδικασιών του κύκλου πώλησης και της εξυπηρέτησης πελατών όλων των επιχειρηματικών μονάδων, παράλληλα, με την ενοποιημένη παρακολούθηση όλων των αποτελεσμάτων, μέσα από ένα σύστημα (για την Ελλάδα).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ICAP αξιοποίησε πλήρως όλες τις δυνατότητες του Microsoft Dynamics CRM 2016 και ιδιαίτερα τις λειτουργικές περιοχές του Account Management και του Sales Force Automation μέσω των Leads, των Opportunities και των Quotes, του Customer Service μέσω των Cases, των Activities και των Contracts, καθώς και την κάλυψη σύνθετων προσαρμοσμένων δομών, για τη διασύνδεση με εσωτερικά συστήματα αλλά, ταυτόχρονα, και με web portals του Ομίλου. Το νέο σύστημα διασυνδέθηκε πλήρως και με το Microsoft Dynamics NAV Innovera, μέσω του Microsoft Connector, ολοκληρώνοντας τη λύση σε όλα τα επίπεδα επικοινωνίας συνδέοντας και αυτοματοποιώντας τον κύκλο πώλησης με τον κύκλο των εντολών παραγγελιών, των χρεώσεων και τιμολογήσεων όλων των τύπων των Συμβάσεων του Ομίλου.

Με την ευκαιρία της πρόσφατης έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας του συστήματος, ο κ. Δημήτρης Γρίβας, Chief Information Officer του Ομίλου Εταιρειών ICAP , δήλωσε: «Η πολύπλευρη συνεργασία μας με την Data Communication στηρίζεται στην αφοσίωση, την ποιότητα και στην άριστη εξυπηρέτηση. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε άλλο ένα έργο που τους εμπιστευτήκαμε, να ολοκληρώνεται με επιτυχία!».

Παράλληλα, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να συνεχίζουμε σε βάθος ετών και πολλών projects τη συνεργασία μας με τους πελάτες μας. Ευχαριστούμε τον Όμιλο Εταιρειών ICAP που μας εμπιστεύεται για την υλοποίηση εξειδικευμένων έργων που εξασφαλίζουν την υψηλή ικανοποίηση των πελατών της».