Η Canon ανακοίνωσε ότι έξι σχεδιάσεις της αναγνωρίστηκαν από το iF International Forum Design GmbH και απέσπασαν διακρίσεις στα βραβεία iF Design Awards 2018.

Τα βραβεία IF Design Awards θεσπίστηκαν το 1953 και αναγνωρίζονται ως ορισμένα από τα πλέον επίζηλα βραβεία στο χώρο της σχεδίασης, με επιλεγμένα παραδείγματα κορυφαίας βιομηχανικής σχεδίασης από όλον τον κόσμο. Φέτος, 6.402 συμμετοχές από 54 χώρες και περιοχές αξιολογήθηκαν από μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς σε επτά κατηγορίες: προϊόν, συσκευασία, επικοινωνία, εσωτερική αρχιτεκτονική, επαγγελματικό concept, σχεδίαση/περιβάλλον χρήσης υπηρεσίας και αρχιτεκτονική.

Φέτος επίσης είναι και χρονιά που η Canon βραβεύεται για 24η συνεχόμενη χρονιά στα IF Design Awards. Η αναγνώριση της υπεροχής στην σχεδίαση της Canon όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί ακόμα ένα κίνητρο για την εταιρία να συνεχίσει να εργάζεται επίμονα για τη δημιουργία προϊόντων που συνδυάζουν τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα απόδοσης και σχεδίασης.