Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή έκθεση HORECA, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει το Public Office, η εξειδικευμένη υπηρεσία B2B, των καταστημάτων Public. Η ομάδα του Public Office, εγκαινίασε την συμμετοχή της στην έκθεση, η οποία κάθε χρόνο κεντρίζει το ενδιαφέρον επαγγελματιών από κάθε γωνιά της χώρας.

Οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Public Office, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σύγχρονη λύση για το γραφείο στο σπίτι, μέχρι το γραφείο της μεγάλης επιχείρησης σε όλη την Ελλάδα. Στο περίπτερο των Public, παρουσιάστηκαν έξυπνες επιλογές και λύσεις, από υλικά γραφείου και αρχειοθέτησης μέχρι μηχανές γραφείου και είδη τεχνολογίας, που κάνουν την καθημερινότητα κάθε επιχείρησης ευκολότερη. Οι επιλογές Public Office προέρχονται από συνεργασίες κορυφαίας ποιότητας και ανταποκρίνονται σε κάθε εταιρικό ζητούμενο, με προτεραιότητα την οικονομία για τη μικρή ή τη μεγάλη επιχείρηση. Στο περίπτερο των Public παρουσιάστηκε μεγάλη γκάμα προηγμένων LG Information Display ξενοδοχειακών λύσεων με OLED Hotel TVs, Infotainment ξενοδοχειακή πλατφόρμα Pro:Centric Direct για In-room digital concierge υπηρεσίες και Digital Signage εφαρμογές.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες ενημερώθηκαν και για το πλήρες πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η εξειδικευμένη ομάδα του Public Office, που αποτελείται από 150 τεχνικούς και 41 πωλητές. Συγκεκριμένα:

  • Πολλαπλοί τρόποι εξυπηρέτησης με βάσει τις ανάγκες των πελατών

  • Ταχύτητα παράδοσης & με απτά αποτελέσματα

  • Πακέτα υπηρεσιών

  • Συναλλαγές με όποιο τρόπο εξυπηρετούν τον εκάστοτε πελάτη

  • Άμεση και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη

Η HORECA, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 9-12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo. Με περισσότερους από 550 εκθέτες, σε 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, η HORECA αποτέλεσε για ακόμα μια χρονιά τον προορισμό για τις εξελίξεις στον ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο.