Η Visa ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Visa Innovation Studio στο Tel Aviv. Το νέο studio καινοτομίας θα αποτελεί κέντρο εργασίας της Visa για συνεργασία με fintechs στο Ισραήλ με στόχο την εύρεση και ενσωμάτωση των καλύτερων λύσεων στο οικοσύστημα πληρωμών της.

Ο Shahar Friedman, Γενικός Διευθυντής της Visa στο Ισραήλ και Επικεφαλής του Visa Innovation Studio, Tel Aviv, δήλωσε: «Το Ισραήλ αποτελεί τη βάση μίας ακμάζουσας fintech κοινότητας. Το innovation studio της Visa καθιστά το fintech οικοσύστημα στο Ισραήλ ως πύλη για χιλιάδες πελάτες της Visa και εμπόρους παγκοσμίως, οι οποίοι αναζητούν λύσεις στις προκλήσεις, ή νέους τρόπους να ξεχωρίσουν μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το studio καινοτομίας θα επιτρέπει στη Visa, στις τράπεζες και στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να εξετάζουν τις τεχνολογίες που έχουν προοπτική να δημιουργήσουν εμπειρίες πληρωμών

Το Visa Innovation Studio στο Tel Aviv βρίσκεται μέσα στα γραφεία της Visa, στην καρδιά του banking και του fintech. Το studio καινοτομίας σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί ως κέντρο εργασίας για startup εταιρείες στο Ισραήλ που αναπτύσσουν λύσεις πληρωμών επόμενης γενιάς.

Το νέο