Μοναδικά δώρα στους φίλους του Ισπανικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ένα τριήμερο στην Ισπανία για 2 άτομα, προσφέρει μέσω διαγωνισμού η Cοsmote TV στους συνδρομητές της.

Ο υπέρ-τυχερός που θα κερδίσει το τριήμερο πακέτο LaLiga Santander Experience, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μαζί με ένα ακόμη άτομο στην Ισπανία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να παρακολουθήσει τον αγώνα Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης στo La Rosaleda stadium και να γνωρίσει από κοντά αστέρια παγκόσμιας κλάσης.
Η Cοsmote TV , που μεταδίδει σε αποκλειστικότητα τους αγώνες της LaLiga, προσφέρει σε 9 ακόμη τυχερούς ποδοσφαιρικές εμφανίσεις ισπανικών ομάδων.

Για να πάρουν μέρος στην κλήρωση για τα δώρα, οι ενδιαφερόμενοι συνδρομητές της Cοsmote TV μπορούν, έως και τις 4 Μαρτίου, να στείλουν το μήνυμα SMS « Cοsmote TV » στο 19129 1.

Τα 8 αθλητικά κανάλια Cosmote Sport της Cοsmote TV προσφέρουν πάνω από 7.500 ώρες live μεταδόσεων τον χρόνο, μεταξύ των οποίων οι αγώνες του Ισπανικού Πρωταθλήματος, μαζί με άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και διοργανώσεις, όπως το UEFA Champions League και το UEFA Europa League.