Η Honor, η πρωτοποριακή μάρκα smartphones που θέτει τις τάσεις, ανακοινώνει το διορισμό του Kim Jin ως Επικεφαλής της Honor στην περιοχή της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και στις Νορδικές χώρες (CEE & NORDIC). Ο Kin Jin κατείχε προηγουμένως τη θέση του Country Manager στη Σουηδία. Παράλληλα, η μάρκα Honor γιορτάζει την επίτευξη δυνατών επιδόσεων κατά τη διάρκεια του 2017.

Στον νέο ρόλο του, ο Kim Jin θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της Honor στην περιοχή CEE & NORDIC. Ο Kim Jin έχει μακρόχρονη εμπειρία 12 ετών στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων 7 ετών που έχει διατελέσει στη Huawei. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας ήταν υπεύθυνος για τομείς όπως το product development, τις πωλήσεις και το marketing. Πριν από την ανάληψη της θέσης του Διευθυντή της Honor, CEE & NORDIC, διετέλεσε ως Country Manager της Σουηδίας. Προηγουμένως, κατείχε διευθυντική θέση του Honor Business στην περιοχή CEE & NORDIC, σημειώνοντας εξαιρετικές πωλήσεις στα μοντέλα κινητού Honor 8 και Honor 7 Lite.

O Kim Jin είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων της Honor στην περιοχή CEE & NORDIC

Η Honor, η καινοτόμα μάρκα κινητών τηλεφώνων, γιορτάζει μια ακόμα πετυχημένη χρονιά. Κατά τη διάρκεια του 2017, η ανάπτυξη της Honor ξεπέρασε τις προβλέψεις της αγοράς. Η Honor φέρνει το μοναδικό επιχειρησιακό μοντέλο από την Κίνα, βασιζόμενο στην τεχνολογική υπεροχή, σε υψηλές επιδόσεις, καθώς και σε μοναδικά προϊόντα στην παγκόσμια αγορά. «Στόχος μας είναι να ενταχθούμε στα top 5 smartphones μέχρι το 2020», δήλωσε ο George Zhao, Πρόεδρος της Honor.

Το 2017 η Honor λάνσαρε πολλά νέα προϊόντα και αναδείχθηκε στον τομέα του Research & Development (R&D). «Εξετάζουμε διεξοδικά τη βιομηχανία κάθε φορά που λανσάρεται ένα νέο προϊόν: το μοντέλο Honor 9 διαθέτει κομψό σχεδιασμό, ενώ η οθόνη Fullview του Honor 7X προσφέρει μοναδική εμπειρία στον χρήστη σε προσιτή τιμή» δήλωσε ο George Zhao. Το 2017, το μέσο ποσοστό ικανοποίησης που καταγράφτηκε για τα προϊόντα Honor έφτασε το 98% από τους καταναλωτές, μερικοί από οποίους έχουν εκφράσει ακόμη και ποσοστό ικανοποίησης 100%.

«Η Honor προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους fans, καθώς έχουμε δεσμευτεί να τους προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα. Ως εκ τούτου, θα λανσάρουμε μέσα στην χρονιά νέες συσκευές Honor στην περιοχή CEE & NORDIC, πραγματοποιώντας πολλές μοναδικές προσφορές. Με τις πλατφόρμες πωλήσεων που διαθέτουμε και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο, μερικές από αυτές τις προσφορές θα είναι διαθέσιμες σε όλο το region» δήλωσε ο Kim Jin.