Στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr θα βρεις μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου 2018 Turbo-X Desktop PCs με έκπτωση έως 20% ενώ μαζί παίρνεις δωροεπιταγή έως 200€ για να τα εξοπλίσεις με τα περιφερειακά που χρειάζεσαι.

Τώρα είναι η ευκαιρία να επιλέξεις ή να χτίσεις το δικό σου Turbo-X Desktop PC, από μια μεγάλη γκάμα έτοιμων συστημάτων που θα βρεις στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr. Τα συστήματα Turbo-X έρχονται με την εγγύηση του Πλαισίου και είναι εξοπλισμένα με εξαρτήματα κορυφαίων κατασκευαστών όπως Intel, AMD, Western Digital, SanDisk, MSI, Corsair και Sapphire. Όλα τα συστήματα συναρμολογούνται στη γραμμή παραγωγής του Πλαισίου στη Μαγούλα Αττικής, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων, η οποία παράγει περισσότερα από τα μισά Desktop συστήματα που πωλούνται στην Ελληνική αγορά.

Η προσφορά ισχύει από τις 11 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου 2018 και τη δωροεπιταγή που θα λάβεις με το νέο σου Turbo-X Desktop PC, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για την επόμενη αγορά σου σε περιφερειακά PCs.