Μία μοναδική δυνατότητα για την απόκτηση ή και τη διεύρυνση επαγγελματικών και ψηφιακών δεξιοτήτων προσφέρει την εβδομάδα 12-15 Φεβρουαρίου η Microsoft Ελλάδος, σε συνεργασία με το Tech Talent School.

Η εβδομάδα αφορά σε μία σειρά δωρεάν workshops που έχουν ως στόχο να καλλιεργήσουν τις επαγγελματικές και ψηφιακές δεξιότητες των συμμετεχόντων και να τους βοηθήσουν να διεκδικήσουν καλύτερες θέσεις εργασίας, αλλά και να συμβάλλουν στο κοινωνικό σύνολο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ.

Τα workshops εντάσσονται στο παγκόσμιο πρόγραμμα δράσεων της Microsoft με τίτλο Microsoft Finance Community Impact, το οποίο επιστρατεύοντας experts της εταιρείας από όλο τον κόσμο, φιλοδοξεί να φέρει κοινωνική αλλαγή σε τοπικό και σε ευρύτερο επίπεδο μέσω της τεχνολογικής – και όχι μόνο– εκπαίδευσης:

  • Βοηθά τους ανθρώπους να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους με την τεχνολογία.

  • Συμβάλλει στη δημιουργία μακροπρόθεσμα βιώσιμων κοινωνικών προγραμμάτων που συνδέονται στενά με τον πυρήνα της αγοράς.

  • Εμπνέει ανθρώπους και επιχειρήσεις να συμβάλλουν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και να αφήσουν θετικό αντίκτυπο.

  • Εκπαιδεύει την επόμενη γενιά στελεχών που ηγούνται στο επαγγελματικό τους περιβάλλον και προωθούν την αξία της συνεργασίας αντί των προσωπικών τους φιλοδοξιών.

Το Finance Community Impact Project λειτουργεί από το 2014 και έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους σε πολλές χώρες έως σήμερα, να επανατοποθετηθούν στην αγορά εργασίας. Οι διδάσκοντες προέρχονται από το οικονομικό τμήμα της Microsoft και με την εμπειρία τους προσφέρουν πολύτιμη γνώση στους συμμετέχοντες.

Στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν τρία διαφορετικά workshops με την εξής θεματολογία:

  1. Managing your career: Σε αυτό το workshop, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν την αξία και τη χρήση των εργαλείων επαγγελματικής προβολής όπως το LinkedIn, αλλά και αποτελεσματικούς τρόπους αναζήτησης εργασίας online και σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, ενώ προετοιμάζονται σωστά για μια συνέντευξη εργασίας.

  2. Technology Academy: Εκμάθηση προγραμμάτων παραγωγικότητας (Office), εισαγωγή στην Power BI, SQL και στις βασικές αρχές του προγραμματισμού.

  1. Career Panel: Το τελευταίο workshop της σειράς θα έχει τη μορφή ενός διαλόγου ανάμεσα στο κοινό και σε στελέχη της Microsoft σχετικά με τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, ο οποίος θα ακολουθηθεί από εκδήλωση όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο και να ανταλλάξουν απόψεις.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από 18 έμπειρα στελέχη της Microsoft στα γραφεία του ελληνικού γραφείου της εταιρείας (Λεωφόρος Κηφισίας 221, Μαρούσι) και στις αίθουσες του Found.ation (Ευρυσθέως 2, Κ. Πετράλωνα), μόνο στην αγγλική γλώσσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και απαιτεί εγγραφή για κράτηση θέσης.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ & μάθετε περισσότερες πληροφορίες  στην ιστοσελίδα www.techtalentschool.gr

Το Tech Talent School είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτών προς όλους, δωρεάν μαθημάτων ψηφιακών δεξιοτήτων του μη κερδοσκοπικού οργανισμού SocialInnov. Συμπλέοντας με την «Microsoft Ελλάδος» και το όραμά της να βοηθήσει τους νέους να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 10.000 άτομα μέχρι σήμερα.