Η CPI AE αντιπρόσωπος των δικτυακών προϊόντων της TRENDnet, παρουσιάζει το Wireless N Gaming Adapter (TEW-647GA), το οποίο συνδέει την Ethernet-ready κονσόλα σας σ’ ένα lag-free ασύρματο Ν δίκτυο.


TrendNet Wireless N Adapter

TrendNet Wireless N Adapter

Εξαλείφεται, έτσι, η ανάγκη για τοποθέτηση της κονσόλας κοντά σε μια σύνδεση Internet, αφού πλέον ο χρήστης μπορεί να την διαχειριστεί ασύρματα. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή και δεν χρειάζονται drivers. Το Wireless N Gaming Adapter συνεργάζεται με κονσόλες όπως το Nintendo Wii, Xbox, Xbox 360 και PlayStation 2 και 3 και επιπλέον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέσει ασύρματα πολλαπλές κονσόλες παιχνιδιών και να παίξει είτε head-to-head, είτε μέσω του διαδικτύου σε multiplayer mode.


Το Wireless N Gaming Adapter (TEW-647GA) είναι η τελευταία λέξη της ασύρματης κρυπτογράφησης που εξασφαλίζει ασύρματη ασφάλεια, ενώ με την κεραία τεχνολογίας Advanced Multiple Input Multiple Output (MIMO) μειώνονται τα νεκρά ασύρματα σημεία. Τέλος, το Wireless Protected Setup (WPS) επιτρέπει στο χρήστη να ενσωματώσει και άλλες WPS συσκευές σας σε ασφαλές δίκτυο χωρίς δυσκολία. Το TEW-647GA προσφέρεται με 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.


Η CPI αντιπροσωπεύει την Trendnet από το 2005, εστιάζοντας σε προϊόντα δικτυακού εξοπλισμού, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σε μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις κυρίως λόγω της αξιοπιστίας τους και της μακρόχρονης εγγύησης τους.