H σειρά σαρωτών της Kodak Αlaris απέσπασε το βραβείο BLI 2018 “Scanner Line of the Year” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Buyers Laboratory Inc. (BLI), κορυφαίο Οργανισμό αξιολόγησης προϊόντων, χάρη στην υψηλή απόδοση των προϊόντων της. 

Με αυτή τη διάκριση, αποδεικνύεται ότι η Alaris προσφέρει μία σειρά σαρωτών γεμάτη έξυπνα και αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τον τρόπο ενσωμάτωσης των πληροφοριών από το χαρτί στις κρίσιμες ροές εργασίας τους.

Kodak Αlaris διακρίθηκε με ακόμη τρία βραβεία: Η σειρά σαρωτών Alaris S2000 απέσπασε το βραβείοOutstanding Departmental Scanner, το Kodak i3300 διακρίθηκε με το Outstanding Light Production Scanner και το Alaris Passport Flatbed Accessory με το βραβείο Outstanding Achievement in Innovation.

 ‘’ Η Alaris έχει μια πλούσια γκάμα με στόχο την ενίσχυση των επιχειρήσεων στη διαχείριση του ψηφιακού μετασχηματισμού.       Η αναγνώριση από τον οργανισμό BLI είναι πολύ σημαντική , καθώς είναι η πρώτη σειρά βραβείων για τη νέα σειρά σαρωτών Alaris S2000. Αυτή η σειρά αντιπροσωπεύει το μέλλον της έξυπνης σάρωσης και αποτελεί βασικό στοιχείο του Alaris IN2 Ecosystem. Το brand Alaris αντιπροσωπεύει την καινοτομία και την αδιάκοπη προσπάθειά μας να καταστήσουμε τις επιχειρήσεις πιο αποτελεσματικές.’’, τόνισε μεταξύ άλλων ο Siddhartha Bhattacharya, Vice President Global Marketing της Alaris. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Kodak Alaris συγκεντρώνει τα περισσότερα BLI Pick Awards από οποιοδήποτε άλλο κατασκευαστή σαρωτών. 

Οι σαρωτές της Kodak Alaris είναι διαθέσιμοι πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.