Στο φετινό ετήσιο συνέδριο της Hewlett Packard Enterprise για τους συνεργάτες Ελλάδος και Κύπρου (31/1), η Πυλώνες Ελλάς Α.Ε. (Pylones) βραβεύτηκε με την κορυφαία διάκριση New Business Development Partner of the Year 2017”.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Technopolis Athensμε κεντρικό ΗPE Annual Channel Partner Event 2018 – We See A World Where Everything Computes and What’s Next Is Extraordinary”.

O κος Αλέξανδρος Διογένους, CΕΟ του Κυπριακού Όμιλου Tseriotis, Πρόεδρος και CEO της Pylones Hellas ΑΕ, παρέλαβε το βραβείο και ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ για την μεγάλη αυτή διάκριση.

 Όπως δήλωσε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής της Pylones, Εμμανουήλ Νέτος,

«Η σημερινή βράβευση αποτελεί για μας σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε καθημερινά προκειμένου να προσφέρουμε τις πλέον καινοτόμες λύσεις και να ξεχωρίζουμε για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η διάκριση αυτή μας τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί στρατηγική επιλογή της Pylones και δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε σύγχρονες και κορυφαίες υπηρεσίες, πάντα με άξονα τις πραγματικές ανάγκες τους.»

Κλείνοντας ο κος Νέτος τόνισε την δέσμευση της Pylones στη συνέχιση της προσπάθειας για νέα, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο των υποδομών IT και της ασφάλειας για τους πελάτες της και για την επίτευξη ακόμα υψηλότερων στόχων το 2018.