Η φυσική έκδοση του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς Blackhole: Complete Edition για το PlayStation 4 προσγειώθηκε σήμερα με ασφάλεια στα ράφια των καταστημάτων. Το Blackhole είναι ένα ευφυές, hardcore platform game που αντλεί έμπνευση από τους κλασσικούς τίτλους του είδους.

Η τωρινή, ολοκληρωμένη έκδοση περιλαμβάνει όλα τα DLCs που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν, αλλά και πολύ πρόσθετο περιεχόμενο, όπως το artbook του παιχνιδιού και το original soundtrack του.

Αναγνωρισμένο από τους κριτικούς

Όταν το Blackhole κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, οι κριτικοί αντιμετώπισαν τον τίτλο πολύ θετικά. Η άποψη του Destructoid είναι η εξής: «Το Blackhole είναι μία εξαιρετική 2D platform περιπέτεια που τα καταφέρνει σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού του.» Το Keengamer από την πλευρά του αναφέρει: «Το Blackhole είναι ένα αληθινά ιδιαίτερο παιχνίδι στον ωκεανό των indie games. Είναι σωστά κατασκευασμένο και καμιά λεπτομέρεια δεν έχει αφεθεί στη μοίρα της. Δείχνει αληθινά προσεγμένο και η ολοκληρωμένη έκδοση έχει όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο, μαζί με τα DLCs.» Οι ίδιοι οι gamers έχουν βαθμολογήσει το Blackhole στην υπηρεσία Steam με τον χαρακτηρισμό «Very Positive» σε ποσοστό 87%.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Πάνω από 130 επίπεδα σε 6 διαστάσεις για να εξερευνήσετε
  • Εκατοντάδες μυστικά για να ανακαλύψετε και γρίφοι για να λύσετε
  • Χιουμοριστική φωνητική απόδοση για όλους τους χαρακτήρες κι ένα μοντέρνο soundtrack
  • Pixel-perfect χειρισμός για τα gamepads
  • Οι γρίφοι περιστροφής της βαρύτητας είναι το κλειδί για να φτάσετε σε νέα σημεία στο περιβάλλον

    Παρακολουθήστε το trailer εδώ: https://youtu.be/X-2eWA5Cg5g

    Κατεβάστε τα assets από εδώ: https://my.hidrive.com/share/jc-ssxwf34#$/