Η Warhorse Studios και η Deep Silver βοηθούν ώστε ο χρόνος αναμονής για την κυκλοφορία του Kingdom Come:  Deliverance στις 13 Φεβρουαρίου στα PCs, στο PlayStation 4 και στο Xbox One, να περάσει πιο γρήγορα με τη δημοσίευση ενός νέου gameplay trailer.

 Ο Τολστόι είπε κάποτε το εξής: «Οι δύο πιο ισχυροί πολεμιστές είναι η υπομονή και ο χρόνος». Αν και αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση, ο Henry, ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, θα πρέπει να βρει ένα διαφορετικό δρόμο για να πετύχει την αποστολή του, σε μια περίοδο όπου η Bohemia στέκεται στο χείλος του εμφύλιου πολέμου και ο ίδιος διψά για εκδίκηση.

 Και για να λέμε όλη την αλήθεια: το να γίνει κάποιος ένας πανίσχυρος πολεμιστής είναι μόνο ένας από τους τρόπους για να διακριθεί στο Kingdom ComeDeliverance. Υπάρχουν πολλά άλλα μονοπάτια για να επιλέξει κανείς σε αυτό το συναρπαστικό μεσαιωνικό παιχνίδι, το οποίο διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο γραπτές λέξεις στο σενάριό του (περίπου δύο φορές περισσότερες από ολόκληρο το έπος του Lord of the Rings).