Τη λήξη της συνεργασίας της με τον κ. Καταρόπουλο, ανακοινώνει η ATCOM. Η δεκαπενταετής συνεργασία του με την εταιρεία ξεκίνησε το 2003, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέλαβε επιτυχώς διαφορετικούς επιτελικούς ρόλους, ενώ από το 2015 διετέλεσε επικεφαλής των Consulting Services της ATCOM, καθοδηγώντας σημαντικούς οργανισμούς κατά τη ψηφιακή τους μετάβαση.

Ο κ. Καταρόπουλος αναλαμβάνει από 1/2/2018 Digital Director της Γρηγόρης, όπου θα ηγηθεί του digital transformation της εταιρείας και θα διασφαλίσει την αποτελεσματική λειτουργία και συνεχή αναβάθμιση των συστημάτων πληροφορικής, μέσω της εναρμόνισης της τεχνολογίας με τις επιχειρησιακές ανάγκες.

Ο Κωνσταντίνος Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM, δήλωσε: «Μετά από 15 χρόνια μίας εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας με τον Ιάσονα, τον αποχαιρετούμε, ευχαριστώντας τον θερμά για την πολυετή του προσφορά στην εταιρεία μας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά στο πλαίσιο του νέου του ρόλου και είμαστε σίγουροι ότι θα διαπρέψει και σε αυτό του το επαγγελματικό βήμα».

Ο κ. Βλάσης Γεωργάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρης ανέφερε σχετικά: «Η εκτεταμένη εμπειρία του κ. Καταρόπουλου στην υλοποίηση εξαιρετικά απαιτητικών ψηφιακών έργων θα συμβάλει κομβικά στην υλοποίηση του digital transformation roadmap της εταιρείας μας, ένα έργο στο οποίο συμμετέχει και η ATCOM ως στρατηγικός συνεργάτης μας».