Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1998, συμμετέχει και φέτος στην έκθεση HO|RE|CA 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από την Παρασκευή 09/02 έως και τη Δευτέρα 12/02.

Η LEXIS Πληροφορική σας περιμένει στο περίπτερο D46 στο HALL 3 (τομέας “Future Hotel on the Web”) για να σας ενημερώσει για τις ολοκληρωμένες λύσεις ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες ξενοδοχείων, συνεδριακών κέντρων, εστιατορίων, χώρων εστίασης και όχι μόνο!  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τις νέες σειρές routers, access points και switches της DrayTek και να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε ένα σταθερό, αξιόπιστο και ασφαλές δίκτυο με σκοπό πάντα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών σας και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Η DrayTek, παγκοσμίως γνωστή και βραβευμένη για την ποιότητα και τεχνολογική αρτιότητα των προϊόντων της, είναι ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακών και δικτυακών προϊόντων για SOHO και SMB. Οι λύσεις που διαθέτει περιλαμβάνουν μια πλήρη γκάμα από xDSL Routers με ενσωματωμένες δυνατότητες Wireless, 4G και VoIP, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Όλοι οι routers διαθέτουν δυναμικό Web Content Filtering της Cyren (Commtouch) καθώς και πλήθος άλλων τεχνολογικών χαρακτηριστικών. Τα προϊόντα της DrayTek, κατάλληλα για όλες τις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας και δικτυακής ασφάλειας, ικανοποιούν ή ακόμα και ξεπερνούν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών.