Η Entersoft συνεχίζοντας τη δυναμική της προσέγγιση στο χώρο του Supply Chain συνάπτει στρατηγική εμπορική συνεργασία με την OnLine Data για την υλοποίηση και προώθηση των λύσεων της.

Η OnLine Data είναι μια δυναμική εταιρεία πληροφορικής που συμπληρώνει 30 χρόνια δραστηριότητας στην Ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά με μερίδιο πάνω από 95% στις Διεθνείς και Εθνικές Μεταφορές, Αποθηκεύσεις, 3PL και Διανομές.

Η Entersoft στα 15 έτη λειτουργίας της, διατηρεί 4 θυγατρικές σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε 16 χώρες και έχει υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας σε πάνω από 2.500 μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ το 2017 παρουσίασε το νέο, καινοτόμο προϊόν της, Entersoft WMS, το οποίο στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Supply Chain & Logistics.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση και προώθηση από την OnLine Data του Entersoft WMS στο χώρο των Βιομηχανικών και Εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και του Entersoft EBS/ERP σε εξειδικευμένους πελάτες.

Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία των δύο εταιρειών, η εξειδίκευση της OnLine Data στις λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και η καινοτομία των ολοκληρωμένων συστημάτων της Entersoft, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία. Ο κ. Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft A.E. δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με μια καταξιωμένη Ελληνική εταιρεία, όπως η OnLine Data
και η κοινή πελατοκεντρική μας φιλοσοφία σηματοδοτούν τη στρατηγική ανάπτυξης και των δυο εταιρειών στον χώρο του Supply Chain, μέσω της εκμετάλλευσης του πρωτοποριακού Entersoft WMS και της μεγάλης εμπειρίας του νέου μας συνεργάτη στον απαιτητικό αυτό χώρο». Ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data τονίζει, «Βρισκόμαστε σε μια εποχή συνεργειών. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από τη στρατηγική συνεργασία μας με την Entersoft, στο πλαίσιο κοινών
δράσεων σε συγκεκριμένους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου».