Η ING έχει νέα εταιρικής ιστοσελίδας, την www.ing.gr, διαθέσιμη για τους χρήστες του διαδικτύου από την 1η Ιουλίου 2009. Η νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της παγκόσμιας ιστοσελίδας.


ing_web_01Το www.ing.gr διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό και είναι φιλικό και ταυτόχρονα εύκολο για την πλοήγηση του επισκέπτη. Η νέα ιστοσελίδα αποτελεί έναν πλήρη ηλεκτρονικό οδηγό, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να γνωρίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που παρέχει η ΙNG Eλλάδος. Επιπλέον, όσοι χρήστες επιθυμούν, μπορούν μέσω απλής εγγραφής να λαμβάνουν ενημέρωση για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ING στην προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ING, έχουν αναρτηθεί όλες οι τοποθεσίες και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας των υποκαταστημάτων και γραφείων της στην Αθήνα και στην περιφέρεια.


Στόχος της ING Ελλάδος είναι η διαρκής ανανέωση, καθώς και ο συνεχής εμπλουτισμός της ιστοσελίδας με νέες ενότητες και υπηρεσίες. Τους επόμενους μήνες θα προστεθούν σε ειδική ενότητα εύχρηστα υπολογιστικά εργαλεία τα οποία θα προσφέρουν στους χρήστες έναν αρχικό οικονομικό προγραμματισμό. Τα εργαλεία αυτά καθώς και το απλό, περιεκτικό περιεχόμενο σκοπό έχουν να παρέχουν ενδιαφέρουσα και έγκυρη πληροφόρηση σε όλους τους επισκέπτες.