Ο μικρότερος εκτυπωτής all-in-one πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη προσφορά της HP!

 

Το ultra-compact ασύρματο πολυμηχάνημα της HP προσφέρει εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση, ενώ στη συσκευασία δώρου συμπεριλαμβάνεται ένα αυθεντικό δοχείο μελάνης HP τριών χρωμάτων και μια συσκευασία αυτοκόλλητου φωτογραφικού χαρτιού HP, προκειμένου να δώσετε νέα διάσταση στις φωτογραφικές σας εκτυπώσεις και όχι μόνο!

 

O συμπαγής και κομψότατος HP Deskjet Ink Advantage 3788 All-in-One αποτελεί το μικρότερο πολυμηχάνημα στον κόσμο, καθώς έχει δημιουργηθεί με σεβασμό στον χώρο που καταλαμβάνει. Με μοντέρνα αισθητική που χαρακτηρίζεται από καμπύλες και χρώμα, ο HP Deskjet Ink Advantage 3788 All-in-One δένει αρμονικά με οποιονδήποτε νεανικό χώρο και μπορεί να ικανοποιήσει με επάρκεια και οικονομία τις καθημερινές ανάγκες ενός μέσου χρήστη.

 

HP Deskjet Ink Advantage 3788 All-in-OneΗ συσκευασία δώρου περιλαμβάνει:

  • Πολυμηχάνημα HP DeskJet Ink Advantage 3788
  • Αυτοκόλλητο φωτογραφικό χαρτί HP Social Media Snapshots
  • Αυθεντικό δοχείο μελάνης τριών χρωμάτων Ink Advantage HP 652

 

HP Scroll Scan

Χάρη στην τεχνολογία σάρωσης Scroll-Feed, δεν απαιτείται η «παραδοσιακή» μεγάλη επιφάνεια γυαλιού που χαρακτηρίζει τα ογκώδη φωτοτυπικά και πολυμηχανήματα. Ο HP Deskjet Ink Advantage 3788 All-in-One μπορεί να σαρώσει μια ποικιλία τύπων χαρτιού και ταυτόχρονα να χωρέσει ακόμα και στο πιο μικρό γραφείο, εξοικονομώντας χώρο στο μέγιστο!

 

Η εκτύπωση δεν χρειάζεται πια Η/Υ

Με ασύρματη συνδεσιμότητα και εκτεταμένες δυνατότητες mobile printing, o HP Deskjet Ink Advantage 3788 All-in-One σας επιτρέπει να τυπώσετε απευθείας από το smartphone ή το tablet σας, δίχως να απαιτείται να μεσολαβήσει ο υπολογιστής σας. Κάνοντας χρήση της εφαρμογής HP All-in-One Printer Remote για φορητές συσκευές μπορείτε να έχετε ασύρματα και απευθείας πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του πολυμηχανήματος.

 

Για κάθε προϋπολογισμό

Με ελάχιστο αρχικό κόστος κτήσης, ο HP Deskjet Ink Advantage 3788 All-in-One προσφέρει ποιοτικές εκτυπώσεις που βασίζονται στην αξιοπιστία τόσο της συσκευής, όσο και των αυθεντικών δοχείων μελάνης της HP.

 

HP Social Media Snapshots

Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή «HP Social Media Snapshots» που θα βρείτε δωρεάν στο Google Play και στο Apple Store, επιλέξτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, δώστε τους το επιθυμητό στυλ και τυπώστε τις στα αυτοκόλλητα χαρτιά που θα βρείτε στη συσκευασία δώρου. Το ειδικό χαρτί HP Social Media Snapshots κολλάει εύκολα παντού και ξεκολλά χωρίς να αφήνει σημάδια, από τον τοίχο και το laptop σας μέχρι το skateboard και το γραφείο σας!