Η LG Electronics (LG), παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων Pro:Centric SMART 4K UV761H. Τα νέα Ultra HD μοντέλα της LG διατίθενται από 43 έως 65 ίντσες και ξεχωρίζουν για τα premium infotainment χαρακτηριστικά τους και για τις εύκολες λύσεις διαχείρισης που διαθέτουν.

Συνδυάζοντας την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και ένα πλήθος μοναδικών δυνατοτήτων, οι νέες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG ενδείκνυνται για επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλές υπηρεσίες και μια αξεπέραστη εμπειρία διαμονής.

Αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης και κορυφαίο περιεχόμενο

Η καινούρια σειρά Pro:Centric SMART 4K TV της LG διαθέτει premium χαρακτηριστικά όπως Ultra HD 4K ανάλυση (3.840 x 2.160) για άψογη ποιότητα εικόνας με ζωντανές λεπτομέρειες. Επιπλέον, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο πάνελ της οθόνης, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης αφού αξιοποιεί την τεχνολογία 4K IPS για να αποδίδει αυθεντικά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία, ενώ χάρη στον 4K Upscaler κάθε περιεχόμενο ποιότητας Full HD αναβαθμίζεται αυτόματα σε Ultra HD.

Ταυτόχρονα, η νέα σειρά υποστηρίζει κορυφαίο περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, που έχουν υιοθετήσει οι παγκοσμίου φήμης κινηματογραφιστές σε όλο τον κόσμο. Η σειρά LG Pro:Centric SMARTTV όχι μόνο υποστηρίζει το HDR τεχνολογίας Dolby Vision™, αλλά προσφέρει συμβατότητα και με άλλες μορφές HDR όπως τα HDR10 και HLG. Με την τεχνολογία Advanced HDR Dolby Vision™ της LG, επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας HDR σε κάθε σκηνή, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να απολαμβάνει μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.

Αμέτρητες επιλογές παραμετροποίησης

Επιπλέον, η νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG προσφέρει ευελιξία στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χρήστη (UI), ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Συγκεκριμένα, διαθέτει την πλατφόρμα Pro:Centric Smart η οποία παρέχει ποικιλία εργαλείων δημιουργίας και προσαρμογής περιεχομένου, όπως HTML5, Java και Flash δίνοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να διαμορφώσουν το Περιβάλλον Χρήστη (UI) και να δημιουργήσουν προσωποποιημένες έξυπνες εφαρμογές (applications), ώστε να προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις παροχές τους και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους. Επίσης, μέσω του προγράμματος διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric Direct Ready, οι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργούν προσωποποιημένα templates καθώς και να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως τις τηλεοράσεις που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο IP του ξενοδοχείου. Το λογισμικό Pro:Centric Direct Ready διαθέτει free design template, προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία (widgets) και 3 τύπους templates (Cinematic-type, Grid-type, Bar-type) για την προώθηση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου αλλά και την ικανοποίηση των επιθυμιών και αναγκών των επισκεπτών του.

«Έξυπνες» επιλογές συνδεσιμότητας και άνεση

Τέλος, οι έξυπνες λειτουργίες που εμπεριέχονται στις νέες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG, όπως οι SmartShare, Bluetooth Sound Sync και Sound Sync, επιτρέπουν στους καλεσμένους να συνδεθούν και να παίξουν ή να ακούσουν το περιεχόμενο από τις ψηφιακές τους συσκευές στις Pro:Centric Smart Hotel TVs. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής SoftAP οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο internet, κάνοντας την τηλεόραση να λειτουργεί ως wireless hotspot.