Η Keypoint Intelligence (πρώην Buyers Lab) αναγνώρισε τις επιδόσεις της Epson στην καινοτομία και την αξιόλογη χρωματική ακρίβεια, η οποία καταδεικνύεται μέσα από τη σειρά εκτυπωτών υγρών χρωμάτων για σημάνσεις, SureColor S.

Και τα τρία τρέχοντα μοντέλα της σειράς, το SC-S40600, το SC-S60600 και το SC-S80600, έλαβαν βραβεία BLI Pick Award στην έκθεση 2017 SGIA:

• Epson SureColor S40600: Εξαιρετική συσκευή οικονομικής λειτουργίας-υγρών χρωμάτων/latex CMYK 54″/64″ εισαγωγικής κατηγορίας

•Epson SureColor S60600: Εξαιρετική συσκευή οικονομικής λειτουργίας-υγρών χρωμάτων/latex CMYK 54″/64″ υψηλής παραγωγής

• Epson SureColor S80600: Εξαιρετική συσκευή οικονομικής λειτουργίας-υγρών χρωμάτων/latex CMYK 54″/64″ επέκτασης χρωματικής γκάμας

«Η Keypoint Intelligence συνεργάστηκε στενά με την Epson κατά τη διαδικασία της δοκιμής και τα τρία μοντέλα εκτυπωτών υγρών χρωμάτων της σειράς Epson SureColor S απέδωσαν τις χαμηλότερες μετρήσεις Delta E από όλες τις συσκευές που δοκιμάστηκαν», δηλώνει ο David Sweetnam, Διευθυντής Έρευνών και Εργαστηριακών Υπηρεσιών, για την περιοχή της ΕΜΕΑ και της Ασίας, της Keypoint Intelligence. «Τα συγκεκριμένα βραβεία προσφέρουν ειδική αναγνώριση στους κατασκευαστές και στα προϊόντα με τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά, μέσα από τις ενδελεχείς εργαστηριακές δοκιμές μας. Τα μοντέλα και των τριών σειρών S είχαν εξαιρετική απόδοση στις δοκιμές μας, παρέχοντας ακρίβεια την οποία θα εκτιμούσε οποιοδήποτε κατάστημα εκτυπώσεων που δίνει σημασία στο χρώμα.»

Από την εποχή που παρουσίασε το πρόγραμμα οικολογικών υγρών χρωμάτων/latex το 2016, η BLI έχει δοκιμάσει μεγάλο αριθμό εκτυπωτών στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Τα βραβεία BLI Pick Awards προσφέρουν ειδική αναγνώριση στα προϊόντα εξοπλισμού και λογισμικού με την καλύτερη απόδοση, τα οποία αξιολογεί η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών και αναλυτών της BLI.

«Γνωρίζαμε πάντα πόσο ποιοτικοί είναι οι εκτυπωτές SureColor SC-S για την αγορά των σημάνσεων και της απεικόνισης, με τα στοιχεία των πωλήσεων να αποδεικνύουν ότι με αυτό συμφωνούν και οι καταναλωτές μας», υποστηρίζει ο Chris Davies, Product Managerτης Epson Europe. «Γι’ αυτό είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ένας οργανισμός δοκιμών, με το κύρος της Buyers Lab, αναγνώρισε όχι μόνο έναν αλλά και τους τρεις εκτυπωτές της σειράς μας SC-S, χαρίζοντάς τους βραβεία τεχνικής υπεροχής.»

Οι επαγγελματικές λύσεις απεικόνισης της Epson έχουν σχεδιαστεί με την πιο προηγμένη τεχνολογία, με σκοπό να προσφέρουν αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας με τους εκτυπωτές της σειράς SureColor S να αποτελούν εξαιρετικό παράδειγμα. Με τον κορυφαίο στην κατηγορία του έλεγχο υποστρώματος και την καλύτερη στην αγορά γκάμα χρωμάτων, τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς συγκαταλέγονται μεταξύ των ταχύτερων στην κατηγορία τους, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και αξία για τους πελάτες.