Η Acer ανακοίνωσε το νέο της gaming laptop Nitro 5, σχεδιασμένο για casual gamers που αναζητούν υψηλές επιδόσεις σε ένα ελκυστικό lasertextured design. Διαθέτοντας Windows 10, το νέο laptop 15 ιντσών στοχεύει στους mainstream χρήστες που απολαμβάνουν τη χαρά του gaming με φίλους, δημιουργώντας το δικό τους δίκτυο παικτών.

Το Acer Nitro 5 διαθέτει τα AMD RadeonRX560 γραφικά τελευταίας γενιάς, ενώ οι gamers απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των AMD Ryzen™ των πιο εξελιγμένων επεξεργαστών για φορητούς υπολογιστές. Ο εσωτερικός solidstate δίσκος του Nitro 5, διατίθεται σε χωρητικότητες έως και 512 GB. Οι εξαιρετικά μεγάλες ταχύτητες της DDR4 RAM που φτάνει μέχρι και τα 32 GB σε συνδυασμό με το SSD, προσφέρουν γρήγορο booting, loading και restarting σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Μόλις ο χρήστης βρεθεί στη… μάχη, οι δυνατότητες που παρέχει η Acer NitroSense επιτρέπουν την παρακολούθηση της απόδοσης CPU/GPU, καθώς και την προσαρμογή της ταχύτητας του συστήματος ψύξης μέσω του Acer CoolBoost, διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία τους. Επιπλέον, η οθόνη 15,6 ιντσών Full HD IPS με την μπροστινή HD web camera, διαθέτει ηχεία υψηλής πιστότητας Dolby AudioPremium. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Acer TrueHarmony™ προσφέρουν την απόλυτη gaming εμπειρία. Τέλος, το Nitro 5 διαθέτει όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά τεχνολογιών και συνδεσιμότητας που χρειάζονται οι casual gamers: γρήγορη και αξιόπιστη dualstream 802.11ac ασύρματη επικοινωνία, μια πληθώρα θυρών, συμπεριλαμβανομένων hyperfast USB TypeC, HDMI 2.0 και Gigabit Ethernet, που επιτρέπουν στους χρήστες να αντεπεξέλθουν με απόλυτη επιτυχία σε κάθε “μάχη”.

5

«Ενισχύοντας τον mainstream χαρακτήρα του, το Acer Nitro 5 διαθέτει τις απαιτούμενες τεχνολογίες που αναζητούν περισσότερο οι casual gamers δήλωσε ο Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. «Γνωρίζουμε πλέον καλά ότι οι gamers χρειάζονται ισχυρές προδιαγραφές προκειμένου να επιτύχουν υψηλές επιδόσεις on the go. Το νέο Nitro 5 είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες αυτές διαθέτοντας και ένα εκπληκτικό εξωτερικό σχεδιασμό, που το καθιστά μοναδικό».

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Acer Nitro 5 θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο με τις τιμές να ξεκινούν από τα 1.099 €. Οι ακριβείς προδιαγραφές, τιμές και διαθεσιμότητα θα ποικίλλουν σε κάθε περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τις τιμές για την κάθε τοπική αγορά, παρέχουν τα σημεία πώλησης της Acer μέσω του www.acer.com.