Στο ετήσιο Consumer Electronics Show (CES), η Dell αποκάλυψε μια σειρά από κομψά νέα προϊόντα και software, για να ανταποκριθεί σε μυριάδες τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι παίζουν και εργάζονται.

5

Παράλληλα με την αποκάλυψη ορισμένων από τις πιο όμορφες συσκευές στον κόσμο, η Dell παρουσιάζει επίσης εκπληκτικές αθέατες καινοτομίες σε αυτά τα προϊόντα, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης, της λειτουργικότητας και της συνολικής χρηστικής εμπειρίας.

«Στην Dell η καινοτομία δε σταματά ποτέ. Έχουμε πάθος για τη δημιουργία τεχνολογίας, η οποία διευρύνει τους ορίζοντες του εφικτού», εξηγεί ο Sam Burd, president, Client Solutions Group, Dell. «Με την Dell, η εκπληκτική σχεδίαση των προϊόντων που βλέπει κανείς εξωτερικά, οδηγεί σε συσκευές εξαιρετικής ομορφιάς, αλλά ένα από τα πλέον ισχυρά μας πλεονεκτήματα προέρχονται από την καινοτομία που βρίσκεται εσωτερικά. Ομορφιά και ισχύς συνυπάρχουν κάτω από όμορφες σχεδιαστικές προτάσεις, φέρνοντας την επανάσταση και επαναπροσδιορίζοντας τον προσωπικό υπολογιστή, προσφέροντας στους καταναλωτές εμπειρίες που επιθυμούν, αλλά και εμπειρίες που δεν είχαν καν ονειρευτεί».

Τεχνολογικά επιτεύγματα – XPS 13 και XPS 15 2-σε-1

Το χαρτοφυλάκιο των Dell XPS έχει αποσπάσει περισσότερα προϊοντικά βραβεία από κάθε άλλο brand στην ιστορία της εταιρείας. Το πλέον πρόσφατο XPS 13 είναι ανανεωμένο από κάθε πλευρά και μόλις έχει αποσπάσει τον τίτλο καινοτομίας CES 2018 Innovation Award Honoree. Μαζί με την οθόνη επόμενης γενιάς InfinityEdge 4K Ultra HD, το XPS 13 διαθέτει επιπλέον εσωτερική επένδυση Rose Gold με Alpine White από υαλονήματα, ως επιλογή παράλληλα με την παραδοσιακή ασημένια και μαύρη επένδυση, με πιο στενά περιθώρια και μέχρι 80% μεγαλύτερο περιθώριο θερμικής αντοχής . Μέσα στο λεπτότερο και ελαφρύτερο περίβλημά του, το σύστημα Dell Power Manager αποδίδει ισχύ τη στιγμή που κανείς τη χρειάζεται, ενώ η θερμική επένδυση GORE Thermal Insulation, το ίδιο μικροπορώδες υλικό που χρησιμοποιείται στο διαστημικό όχημα Mars Rover, για την μεταφορά και διάχυση της θερμότητας, εισάγει ένα καινοτομικό υλικό στη θερμική σχεδίαση, για να διατηρήσει το σύστημα σε χαμηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια απαιτητικής λειτουργίας.

Με στόχο να αναπληρώσει το κενό στην αγορά για λεπτότερες, ελαφρύτερες και ισχυρότερες φορητές συσκευές που απαιτούν τόσο οι χομπίστες, όσο και οι επαγγελματίες δημιουργοί, η Dell αποκαλύπτει το πρώτο XPS 15 2-σε-1, το πιο ισχυρό σύστημα 15 ιντσών 2-σε-1 στον κόσμο, ένα τεχνολογικό επίτευγμα που αποπνέει καινοτομία σε κάθε επίπεδο. Εξισορροπώντας την υψηλή απόδοση με την κομψή σχεδίαση, το μικρότερο και λεπτότερο σύστημα 15,6 ιντσών 2-σε-1 που είναι διαθέσιμο1, παρέχει την απαιτούμενη ισχύ επεξεργαστή και γραφικών για την εκτέλεση εφαρμογών παραγωγής περιεχομένου, την επεξεργασία τεράστιων αρχείων, αλλά και παιχνίδια ΑΑΑ, διαθέτοντας επίσης αφή, γραφίδα, καινοτομικό πληκτρολόγιο τεχνολογίας maglev και την επιφάνεια απεικόνισης που οι δημιουργοί επιθυμούν. Νέος επεξεργαστής 8ης γενιάς Intel® Coreπου συνδυάζει υψηλής απόδοσης Intel CPU και αυτόνομο σύστημα γραφικών RadeonRX Vega M σε ένα chip, συντελούν στη δημιουργία του XPS 15 2-σε-1. Το XPS 15 2-σε-1 προσφέρει επίσης μια εντυπωσιακή, νέας γενιάς οθόνη τύπου InfinityEdge 4K Ultra HD, με έντονα χρώματα και κινηματογραφική αίσθηση, σε ένα εντυπωσιακά λεπτό σύστημα με πάχος 16 χιλιοστά. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα εξίσου κορυφαία υλικά, με φινίρισμα βιομηχανικού αλουμινίου, ανθρακονημάτων και γυαλιού Corning® Gorilla® Glass 4, καθιστούν τη σχεδίαση του συστήματος λειτουργική, αλλά και φουτουριστική ταυτόχρονα.

Dell PC και συνδυασμός με smartphone χάρη στο Dell Mobile Connect Software

Οι άνθρωποι, κατά τη χρήση του υπολογιστή, εκτός από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο χρησιμοποιούν πλέον και το smartphone. Με στόχο την αύξηση της άνεσης και της παραγωγικότητας, η Dell είναι η πρώτη κατασκευάστρια PCs που παρουσιάζει μια ειδική λύση software, η οποία επιτρέπει την απόλυτη επικοινωνία μεταξύ των Dell PCs και των smartphones (iOS και Android). Το νέο software Dell Mobile Connect είναι προεγκατεστημένο σε όλα τα νέα καταναλωτικά Dell PCs, και επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις, να αποστέλλουν μηνύματα κειμένου, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και να προβάλλουν το κινητό τους στο PC, διαδρώντας με όλες τις αγαπημένες τους mobile εφαρμογές2.

Καθηλωτικές εμπειρίες με το Dell Cinema

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, οι άνθρωποι παρακολοθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στους υπολογιστές τους, έχοντας την προσδοκία να απολαύσουν ποιότητα θέασης αντίστοιχη με αυτή μιας πλήρους κινηματογραφικής εμπειρίας, με στερεοφωνικό ήχο και ποιότητα εικόνας, που εναρμονίζονται με τις προδιαγραφές και τα στανταρτ που έχουν θέσει οι δημιουργοί. Αυτή η εμπειρία είναι πλέον πραγματικότητα στα συστήματα XPS και σε επιλεγμένα Inspiron PCs, χάρη στο Dell Cinema, μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία.

  • CinemaColor: δυνατότητα που βασίζεται στο Windows HD Color, η οποία αποκωδικοποιεί και απεικονίζει υψηλό δυναμικό εύρος (high dynamic rangeHDR) με ροή περιεχομένου προηγμένης λεπτομέρειας, ακόμη εντονότερων αποχρώσεων, μεγαλύτερης φωτεινότητας και ευρύτερου χρωματικού φάσματος. Το Netflix σε HDR, υποστηρίζεται επίσης στα PC με Dell Cinema.
  • CinemaSound: μια καινοτομία της Dell στην ηχητική αναπαραγωγή, η οποία βασίζεται στο Waves Maxx Audio Pro, η οποία αποδίδει καθαρότερα πρίμα, ενισχυμένο μπάσο, και υψηλότερη στάθμη έντασης, για μια πραγματικά κινηματογραφική ηχητική εμπειρία.
  • CinemaStream: δυνατότητα βασισμένη στο Killer and SmartByte, μια λύση software που αναπτύχθηκε από κοινού από την Dell και την Rivet Networks, η οποία βελτιστοποιεί την online ροή δεδομένων και αλληλεπιδραστικού βίντεο, με αποτέλεσμα λιγότερο buffering, περισσότερη διαμεταγωγή και καλύτερη ανάλυση.

Η Dell παρουσιάζει το νέο Alienware Software Command Center και τα eSports Training Centers

Επανασχεδιάζοντας εξαρχής το software της, η Dell παρουσιάζει το νέο Alienware Command Center, το οποίο συνδυάζει ρυθμίσεις συστήματος, περιεχόμενο και άλλες λειτουργίες σε ένα απλό και κομψό interface. Το Alienware Command Center βοηθά τόσο τους αρχάριους, όσο και τους έμπειρους gamers να βελτιστοποιήσουν και να ρυθμίσουν τα PCs και τα περιφερειακά στις δικές τους ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τώρα πλέον οι gamers μπορούν να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών τους από όλες τις πηγές ενός PC, να δημιουργούν με ευκολία εξατομικευμένα προφίλ για κάθε παιχνίδι και να αντλούν περισσότερη απόδοση με εργαλεία διαχείρισης ενέργειας και υπερχρονισμού.

Ταυτόχρονα παρουσιάζεται στην αγορά και το AlienFX 2.0, η δεύτερη γενιά του αποκλειστικού συστήματος της Alienware, που αφορά το συγχρονισμό του φωτισμού με το εκτελούμενο παιχνίδι, σύστημα το οποίο λειτουργεί στα Alienware PCs, τα ποντίκια και τα πληκτρολόγιά τους. Το Alienware Command Center επιτρέπει ακόμη περισσότερη εξατομίκευση μεμονωμένων πλήκτρων ή ομάδων από πλήκτρα, με περισσότερα από 16,8 εκατομμύρια χρώματα σε κάθε ζώνη φωτισμού.

Η Dell και η Alienware εδώ και καιρό επενδύουν στον κλάδο των eSports: με την υποστήριξη του πρώτου Championship Gaming Series το 2007, τη συνεργασία με την Team Liquid, την Team Dignitas και την E