Στο ετήσιο Consumer Electronics Show (CES), η Dell αποκάλυψε μια σειρά από κομψά νέα προϊόντα και software, για να ανταποκριθεί σε μυριάδες τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι παίζουν και εργάζονται.

5

Παράλληλα με την αποκάλυψη ορισμένων από τις πιο όμορφες συσκευές στον κόσμο, η Dell παρουσιάζει επίσης εκπληκτικές αθέατες καινοτομίες σε αυτά τα προϊόντα, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης, της λειτουργικότητας και της συνολικής χρηστικής εμπειρίας.

«Στην Dell η καινοτομία δε σταματά ποτέ. Έχουμε πάθος για τη δημιουργία τεχνολογίας, η οποία διευρύνει τους ορίζοντες του εφικτού», εξηγεί ο Sam Burd, president, Client Solutions Group, Dell. «Με την Dell, η εκπληκτική σχεδίαση των προϊόντων που βλέπει κανείς εξωτερικά, οδηγεί σε συσκευές εξαιρετικής ομορφιάς, αλλά ένα από τα πλέον ισχυρά μας πλεονεκτήματα προέρχονται από την καινοτομία που βρίσκεται εσωτερικά. Ομορφιά και ισχύς συνυπάρχουν κάτω από όμορφες σχεδιαστικές προτάσεις, φέρνοντας την επανάσταση και επαναπροσδιορίζοντας τον προσωπικό υπολογιστή, προσφέροντας στους καταναλωτές εμπειρίες που επιθυμούν, αλλά και εμπειρίες που δεν είχαν καν ονειρευτεί».

Τεχνολογικά επιτεύγματα – XPS 13 και XPS 15 2-σε-1

Το χαρτοφυλάκιο των Dell XPS έχει αποσπάσει περισσότερα προϊοντικά βραβεία από κάθε άλλο brand στην ιστορία της εταιρείας. Το πλέον πρόσφατο XPS 13 είναι ανανεωμένο από κάθε πλευρά και μόλις έχει αποσπάσει τον τίτλο καινοτομίας CES 2018 Innovation Award Honoree. Μαζί με την οθόνη επόμενης γενιάς InfinityEdge 4K Ultra HD, το XPS 13 διαθέτει επιπλέον εσωτερική επένδυση Rose Gold με Alpine White από υαλονήματα, ως επιλογή παράλληλα με την παραδοσιακή ασημένια και μαύρη επένδυση, με πιο στενά περιθώρια και μέχρι 80% μεγαλύτερο περιθώριο θερμικής αντοχής . Μέσα στο λεπτότερο και ελαφρύτερο περίβλημά του, το σύστημα Dell Power Manager αποδίδει ισχύ τη στιγμή που κανείς τη χρειάζεται, ενώ η θερμική επένδυση GORE Thermal Insulation, το ίδιο μικροπορώδες υλικό που χρησιμοποιείται στο διαστημικό όχημα Mars Rover, για την μεταφορά και διάχυση της θερμότητας, εισάγει ένα καινοτομικό υλικό στη θερμική σχεδίαση, για να διατηρήσει το σύστημα σε χαμηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια απαιτητικής λειτουργίας.

Με στόχο να αναπληρώσει το κενό στην αγορά για λεπτότερες, ελαφρύτερες και ισχυρότερες φορητές συσκευές που απαιτούν τόσο οι χομπίστες, όσο και οι επαγγελματίες δημιουργοί, η Dell αποκαλύπτει το πρώτο XPS 15 2-σε-1, το πιο ισχυρό σύστημα 15 ιντσών 2-σε-1 στον κόσμο, ένα τεχνολογικό επίτευγμα που αποπνέει καινοτομία σε κάθε επίπεδο. Εξισορροπών