Η Epson, καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε την επανάληψη της επιτυχημένης ενέργειας Cashback, ενισχύοντας την ακόμη περισσότερο με διπλή επιστροφή χρημάτων.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τις ανάγκες των καταναλωτών της, προσφέρει επιστροφή χρημάτων έως 50€, με την αγορά ενός από τους εκτυπωτές που περιλαμβάνονται στην προσφορά ή έως 100€, αγοράζοντας ταυτόχρονα έναν επιλεγμένο εκτυπωτή και μια πολυσυσκευασία μελανιών.

Η Epson συνεχίζει να επιβραβεύει τους πιστούς καταναλωτές που ήδη εμπιστεύονται την πρωτοπορία της, αλλά και να ενθαρρύνει νέους καταναλωτές να γνωρίσουν την καινοτομία της εταιρείας, μέσα από τα αξιόπιστα προϊόντα της, προσφέροντας τους επιστροφή χρημάτων με την αγορά επιλεγμένων μοντέλων από μεγάλη γκάμα προϊόντων εκτύπωσης και μελανιών, που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για αγορές εκτυπωτών, που έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ 01 Ιανουαρίου του 2018 και 31 Μαρτίου 2018. Οι καταναλωτές που επιθυμούν να λάβουν την επιστροφή, χρειάζεται μόνο να υποβάλλουν μια ηλεκτρονική αίτηση στηνεπίσημη σελίδα της Epson, εντός 30 ημέρων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Η

τελική ημερομηνία για τις αιτήσεις είναι 30 Απριλίου 2018. Η καταβολή της επιστροφής χρημάτων θα γίνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς.