Η εταιρεία Καμπανάος ΑΕΕ επίσημος διανομέας των Ψηφιακών προϊόντων της SANYO για την ελληνική αγορά επισημαίνει ότι το καταναλωτικό κοινό θα πρέπει να επιδεικνύει προσοχή στην επιλογή αυθεντικών προϊόντων Sanyo.


Sanyo Xacti CΑ6

Sanyo Xacti CΑ6

Τα Ψηφιακά προϊόντα Εικόνας της SANYO, Ψηφιακές μηχανές και Βιντεοκάμερες, διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό από εξουσιοδοτημένο δίκτυο καταστημάτων το οποίο φέρει, εκτός από ειδική σήμανση στις βιτρίνες του, ειδικό σήμα το οποίο εμφανίζεται τόσο στον επίσημο, ελληνικό, διαδικτυακό τόπο της SANYO-www.sanyodigital.gr– όσο και στις ιστοσελίδες των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων.


Επίσης, στο πλαίσιο της πλήρους διασφάλισης των καταναλωτών η συσκευασία των προϊόντων φέρει ειδική, πληροφοριακή, σήμανση με την Ελληνική Σημαία. Η εταιρεία γνωστοποιεί ότι στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν προϊόντα της SANYO τα οποία δεν πληρούν βασικούς όρους της ισχύουσας νομοθεσίας, τόσο της Ευρωπαϊκής όσο και της Ελληνικής.


Ως εκ’ τούτου, η εταιρεία αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό, να διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την τοποθεσία αγοράς και να αναζητεί την ειδική σήμανση που φέρουν οι συσκευασίες των προϊόντων ώστε να διασφαλίζονται πλήρως τα δικαιώματα τους μετά την αγορά.