Μια γνωστή παροιμία λέει “Όπου Γιάννης και χαρά και η Uber δώρα” ή κάπως έτσι…!!! Το βέβαιο είναι ότι η Uber δίνει τη δυνατότητα στους Γιάννηδες, Γιαννούλες, Ιωάννηδες, Ιωάννες, Τζοάνες, Τζόννηδες, κ.ο.κ. να γιορτάζουν φέτος τη ονομαστική τους εορτή τρεις μέρες! Μετά από μια συναρπαστική μάχη στην σελίδα της Uber στο Instagram, @uber_greece, οι followers επέλεξαν το “Γιάννη” ως το δεύτερο όνομα που θα μπει στο club UberΓΙΟΡΤΑΖΩ.

Όλοι όσοι γιορτάζετε φέτος στις 7 Ιανουαρίου και χρησιμοποιείτε την υπηρεσία uberX βγείτε και γιορτάστε με την παρέα σας με ασφάλεια, χωρίς η ώρα να σας το χαλάσει. Όχι μόνο τη μέρα της γιορτής σας, αλλά και την προηγούμενη ή την επόμενη. Η Uber σας κάνει δώρο τη διαδρομή (θα λάβετε σχετικό email από την Uber). Απολαύστε λοιπόν τις βραδυνές βόλτες σας χωρίς άγχος με 1 UberX διαδρομή εώς 10€ δωρεάν ΚΑΘΕ ημέρα στις 6, 7 και 8 Ιανουαρίου, από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα!

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε τους γνωστούς σας που γιορτάζουν του Άη Γιάννη και δεν έχουν κατεβάσει ακόμα την εφαρμογή, να μην χάνουν χρόνο! Να κατεβάσουν την εφαρμογή μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2017 στις 5:00μμ, να δημιουργήσουν λογαριασμό βάζοντας τα στοιχεία τους και να κερδίσουν το εορταστικό τους δώρο.

Τώρα, αν πάλι δε γιορτάζετε του Άη Γιάννη, μην απογοητεύεστε γιατί η Uber σας σκέφτηκε και εσάς! Κάντε tag το φίλο ή τη φίλη σας που γιορτάζουν για να τους ενημερώσετε για την προσφορά, μοιραστείτε της διαδρομή μαζί τους και γιορτάστε μαζί.

Πως μπορείτε να λάβετε και εσείς το δώρο για την ονομαστική σας εορτή:

1) Κατεβάστε την εφαρμογή της Uber στα αντίστοιχα app stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικό Android.

2) Δημιουργήστε το λογαριασμό σας προσθέτοντας το όνομα, τηλέφωνο, email και επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (Κάρτα: χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική, Μετρητά ή PayPal).

3) Δείτε αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις εδώ.