H Lufthansa έρχεται πιο κοντά στους πελάτες της μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.lufthansa.com, μεπλούτο πληροφοριών και εύκολη χρήση. Πρόκειται για ένα εργαλείο που μπορεί ο καθένας να διαχειριστεί, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.


lufthansaΤο www.lufthansa.com απευθύνεται σε όλους τους πελάτες, αλλά και μελλοντικούς ταξιδιώτες που επιλέγουν τον κορυφαίο γερμανικό αερομεταφορέα για τα ταξίδια τους στο εξωτερικό.


Με ένα απλό κλικ στο www.lufthansa.com το πρώτο που μπορείτε να μάθετε είναι τις πολύ καλές τιμές, τα δρομολόγια και τους προορισμούς της Lufthansa σε όλο τον κόσμο, και φυσικά να αγοράσετε το εισιτήριο σας εύκολα και γρήγορα.
www.lufthansa.com
Στο site υπάρχει ποικιλία online υπηρεσιών και δυνατότητα πρόσβασης σε πολύ ενδιαφέροντα νέα. Ενδεικτικά, βρίσκετε πληροφορίες για:
www.lufthansa.com
– Eιδικές προσφορές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις για ονειρεμένους μακρινούς προορισμούς Αμερικής, Ασίας, Αυστραλίας και Αφρικής αλλά και για την Ευρώπη, σε προνομιακές τιμές (επιλογή TOP OFFERS)!
– Χρηστικές πληροφορίες και travel tips για city breaks και τις χώρες προορισμού, μέσα από ενημερωτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς αλλά και δωρεάν οπτικοακουστικό υλικό (podcasts)
– Ειδήσεις για ειδικές υπηρεσίες, όπως το «Family Service» για όλη την οικογένεια ή το e-ticketing (etix®)
– Πληροφορίες για το πρόγραμμα ανταμοιβής «Miles & More», έξυπνες προτάσεις από τους συνεργάτες μας, για να συγκεντρώσετε περισσότερα μίλια και να φτάσετε πιο γρήγορα τον στόχο σας για δωρεάν ταξίδια και άλλα πολλά.
– Υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω κινητού τηλεφώνου στο Mobile Services (SMS και WAP Check-in, ενημέρωση μέσω SMS για αλλαγές πύλης, ακυρώσεις πτήσεων ή καθυστερήσεις)
– Ενημερώσεις για την υπηρεσία Lufthansa Private Jet και τα προνόμια για τους επιχειρηματίες πελάτες που την επιλέγουν.
– Σεμινάρια για την προετοιμασία του ταξιδιού και την καταπολέμηση φοβιών, όπως φόβος της πτήσης και πώς να τον ξεπεράσετε, συμβουλές για όσους λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, για να γίνει πιο άνετη η παραμονή στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια των μακρινών ταξιδιών κλπ.


Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα εγγραφής στο ελληνικό Online Newsletter της Lufthansa (http://lh.rjs0.net/servlet/website/ResponseForm?sonE3LIzNIlJkpimphg_eNMm ) ένα μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο που αποτελεί την πύλη πρόσβασης σε ενδιαφέρουσες προσφορές και ειδήσεις.