Θέλετε επαγγελματικές λήψεις και βίντεο υψηλών προδιαγραφών, αλλά οι DSLR σας πέφτουν… μεγάλες; Η ιδανική λύση είναι οι mirrorless κάμερες που συνδυάζουν compact μέγεθος και χαρακτηριστικά για απαιτητικούς χρήστες. Πάρτε την κάμερα παντού μαζί σας και φωτογραφίστε τοπία αλλά και πορτρέτα, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, με ασύγκριτη ποιότητα!

Xiaomi Yi M1 12-40mm

Mπείτε σε ρόλο σκηνοθέτη και δοκιμάστε όλες τις δυνατότητες της Xiaomi Yi M1 που θα σας χαρίσει βίντεο σε 4Κ ανάλυση στα 30fps. Ακόμη, σας δίνει τη δυνατότητα να θυσιάσετε την ανάλυση για να αποκτήσετε περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο (έως 240fps σε 640×480) για λήψεις σε εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα. Παράλληλα, τα 20MP του αισθητήρα θα σας δώσουν ασυναγώνιστες λήψεις που μπορείτε να μοιραστείτε μέσω WiFi.

Ενδ. τιμή: 599€

Nikon 1 J5

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με τη Nikon 1 J5, η οποία σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες με ανάλυση 23.01MP και βίντεο με 4Κ ανάλυση για να μην χάνετε την παραμικρή λεπτομέρεια. Ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οι λήψεις θα σας εντυπωσιάσουν λόγω του εύρους του ISO που μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 160-12800, ενώ με τις τεχνολογίες WiFi και NFC θα μοιράζεστε το υλικό σας με τους φίλους σας στο λεπτό.

Ενδ. τιμή: 449€

Panasonic Lumix DMC-GX8

Mην κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα των βίντεό σας. Η Panasonic Lumix DMC-GX8 σας επιτρέπει να βιντεοσκοπείτε την κάθε στιγμή σε 4K ανάλυση, ώστε να απολαμβάνετε και την παραμικρή λεπτομέρεια στην τηλεόρασή σας. Εκτός των άλλων μπορείτε να μοιραστείτε ασύρματα και άμεσα το υλικό σας, χάρη στην ενσωματωμένη WiFi τεχνολογία, και να δείξετε στους φίλους σας το ταλέντο σας.

Ενδ. τιμή: 1.399€

Sony Digital Camera A5100

Επιτύχετε την τέλεια λήψη, ακόμα και σε συνθήκες υπερβολικά χαμηλού φωτισμού, καθώς η Sony Digital Camera A5100 έχει εντυπωσιακά μεγάλο εύρος φωτοευαισθησίας (ISO) 100-25600, χαρίζοντάς σας καθαρές φωτογραφίες, χωρίς θαμπάδα και θόρυβο. Παράλληλα, με ταχύτητα λήψης 6fps, απαθανατίζετε έξι καρέ το δευτερόλεπτο για να μην χάνετε το παραμικρό στιγμιότυπο.

Ενδ. τιμή: 449€

Canon EOS M5

Σας αρέσει να καταγράφετε τη δράση; Tότε η Canon EOS M5 είναι η mirrorless κάμερα που ψάχνατε, καθώς χάρη στην ταχεία εκκίνηση, την αυτόματη εστίαση Dual Pixel CMOS AF και τον επεξεργαστή DIGIC 7, σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε αυθόρμητες σκηνές γρήγορης δράσης, χωρίς να χάνετε το παραμικρό στιγμιότυπο, ενώ με τη λειτουργία WiFi μπορείτε να μοιραστείτε ό,τι τραβάτε τη στιγμή που το φωτογραφίζετε.

Ενδ. τιμή: 1.399€

Olympus E-M10 II

Ελαφριά, όμορφη και… κλασάτη, η Olympus E-M10 II θα σας συνοδεύσει παντού και θα σας χαρίσει τα καλύτερα πορτρέτα σας. Είτε βρίσκεστε σε βραδινή έξοδο είτε σε κάποιο ταξίδι, θα αποτυπώσει υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες, ενώ, χάρη στο ασύλληπτα μεγάλο εύρος φωτοευαισθησίας (ISO) 100-25.600, θα μπορέσετε να επιτύχετε την τέλεια εικόνα είτε σε πολύ δυνατό φως είτε σε απειροελάχιστο φωτισμό.

Ενδ. τιμή: 599€

Fujifilm X-T10

Χαρίστε στις φωτογραφίες σας τον ρεαλισμό του φυσικού περιβάλλοντος και την ακριβή απόδοση των χρωμάτων με τη Fujifilm X-T10 και τον υψηλής ποιότητας αισθητήρα της CMOS. Ο αισθητήρας APS-C X-Trans CMOS II θα σας παράσχει τέλειες λήψεις, χωρίς θορύβους και παραμορφώσεις εικόνας. Τέλος, σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή εικόνας EXR Processor II η εμπειρία σας με τη μηχανή αυτή θα απογειωθεί.

Ενδ. τιμή: 699€

Canon EOS M100

Αποτυπώστε σε ασυναγώνιστη ποιότητα κάθε στιγμή της ζωής σας με τη mirrorless Canon EOS M100 που θα σας συντροφεύει κάθε στιγμή, καθώς είναι ελαφριά, μικρή και λεπτή, ενώ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικά. Ανάλυση φωτογραφιών στα 24.2MP και Full HD βίντεο με ανάλυση 1080p στα 30fps, συνδεσιμότητα μέσω WiFi αλλά και NFC, είναι μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που θα σας κερδίσουν από το πρώτο… κλικ.

Ενδ. τιμή: 659€

Sony A7

Η ταχύτητα, η ακρίβεια και η επαγγελματική ποιότητα θα κατατάξουν τη Sony A7 στην κορυφή της λίστας σας για την αγορά mirrorless κάμερας. Πέρα από την ασυναγώνιστη ανάλυση φωτογραφίας στα 24.3MP και τα Full HD βίντεο που αποτυπώνει, διαθέτει γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση και εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder, για να μπορείτε να κάνετε ακριβή προεπισκόπηση της λήψης σε υψηλή ανάλυση.

Ενδ. τιμή: 899€