Ξεχάστε την εποχή των τεράστιων desktops και των laptops που ήταν καταδικασμένα, λόγω βάρους, να περιφέρονται σε ακτίνα δυο δωματίων. Τα Windows tablets σας ακολουθούν παντού, αφού μπορούν να μετατραπούν από ετοιμοπόλεμο εργαλείο δουλειάς σε φορητό μέσο ψυχαγωγίας.

Microsoft Surface Pro 12.3″

Ο υβριδικός χαρακτήρας του Microsoft Surface Pro 12.3 ιντσών θα σας χαρίσει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα… σώμα. Διαθέτει tablet, laptop και studio «modes» για ασύγκριτη λειτουργικότητα και μοναδικές δυνατότητες. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία laptop για ευκολία στην πληκτρολόγηση, το tablet για φορητότητα και το studio για σχεδίαση και τέλεια γραφή. Παράλληλα, το Surface Pro προσφέρει απίστευτη ταχύτητα και απόδοση χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή Intel Core, ενώ έχει 50% περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και 50% περισσότερη απόδοση από το Surface Pro 4.

Lenovo ThinkPad 10.1″

Βιώστε την απόλυτη εμπειρία των Windows tablets με το Lenovo ThinkPad. Η ευρείας θέασης οθόνη 10.1 ιντσών, ο επεξεργαστής Intel Quad-Core, τα Windows 10 Professional και η κάρτα γραφικών HD, που είναι τέσσερις φορές πιο γρήγορη από τις προηγούμενες γενιές, θα σας επιτρέψουν να εργάζεστε με ασύλληπτες ταχύτητες και μοναδική ευκολία, ενώ έχει εντυπωσιακές λειτουργίες, όπως το Mobile Device Management. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με την προαιρετική βάση πληκτρολογίου, τον σταθμό σύνδεσης για tablet ThinkPad ή με μια οθόνη ως φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή.

Vero W10E 10.1″

Χρειάζεστε ένα tablet για να μπορείτε να κάνετε τα πάντα όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά σας είναι απαραίτητο και ένα laptop για μεγαλύτερη ευκολία και φυσικά ένα πληκτρολόγιο; Μην αμφιταλαντεύεστε πια, καθώς μπορείτε να έχετε και τα δύο στο μοναδικό Vero W10E 10.1 ιντσών. Το 2 σε 1 tablet, με λειτουργικό σύστημα Windows 10, έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο και επεξεργαστή Intel Atom Z3735F με τέσσερις πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας έως 1.83GHz. Επιπλέον, διαθέτει δύο κάμερες, μία στην όψη της συσκευής ανάλυσης 2MP, ιδανική για βιντεοκλήσεις, και μία στην πίσω πλευρά ίδιας ανάλυσης.

Huawei Matebook tablet 12″

Αν η φορητότητα και η αυτονομία είναι οι βασικές σας έγνοιες, τότε το Huawei Matebook tablet, με προεγκατεστημένα τα Windows 10, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, με βάρος μόλις 640 γραμμάρια για ξεκούραστο κράτημα και εύκολη μεταφορά, ενώ η μπαταρία του Huawei Matebook αγγίζει τις δέκα ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, επιτρέποντάς σας να βλέπετε βίντεο, να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και να εργάζεστε με τις ώρες χωρίς το άγχος της μπαταρίας.

Asus Transformer T100TAL 10.1″

Παραμείνετε online όπου κι αν είστε με το Asus Transformer T100TAL που διαθέτει ενσωματωμένο 4G modem. Είναι αρκετά ελαφρύ, με βάρος 1.100 γραμμαρίων, διαθέτει οθόνη HD IPS LED 10.1 ιντσών με ανάλυση 1366×768 pixels και ενσωματωμένη μνήμη 32GB, ενώ έχει προεγκατεστημένα Windows, αλλά και MS Office 365. Ακόμη, με τον Quad-Core επεξεργαστή Intel Atom στα 1.33GHz και 2GB μνήμη RAM, έχετε τη δυνατότητα να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να ακούτε μουσική ή να παρακολουθείτε βίντεο χωρίς… κολλήματα.

MLS Magic 10.1″

Δυσκολεύεστε να διαλέξετε μεταξύ Android ή Windows tablet; Γιατί να μην έχετε και τα δύο σε μία συσκευή; Με το MLS Magic 10.1 ιντσών tablet θα έχετε τις απεριόριστες εφαρμογές και τα παιχνίδια του Android και ταυτόχρονα τα Windows 10 με 64bit για να κάνετε κάθε σας εργασία τόσο εύκολα όσο και στον σταθερό σας υπολογιστή. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 32GB, τα οποία όμως μπορείτε να αυξήσετε με επιπλέον 64GB χάρη στην επεκτάσιμη μνήμη SD, για να μην αγχώνεστε πόσα τραγούδια ή φωτογραφίες θα αποθηκεύσετε.