Eνας από τους πιο πολυσυζητημένους τίτλους του 2011 επιστρέφει στη νέα έκδοσή του, με σύγχρονα γραφικά που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το διαχρονικά εξαιρετικό του gameplay.

H ανανεωμένη έκδοση του L.A. Noire έρχεται σε Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One για να μας ταξιδέψει και πάλι στον σκοτεινό κόσμο της βίας και της διαφοράς του Los Angeles στη δεκαετία του 1940. Στο ρόλο του ντέντεκτιβ Cole Phelps θα προσπαθήσετε να εξιχνιάσετε μια σειρά από εγκλήματα, τα οποία βασίζονται ως επί το πλείστον σε πραγματικές αστυνομικές υποθέσεις της εποχής. Το gameplay δεν έχει χάσει τίποτα από τη μαγική του ιδιαιτερότητα όπως αυτή μας συστήθηκε αρκετά χρόνια πριν: αναλαμβάνετε μια υπόθεση, ερευνάτε τον τόπο του εγκλήματος για στοιχεία, ανακρίνετε υπόπτους και όταν χρειαστεί, βγάζετε το όπλο από τη θήκη του και παίρνετε στο κυνήγι τους ενόχους που αποζητούν ασυλία από το μακρύ χέρι του νόμου! Μια διαφορετική προσέγγιση των παιχνιδιών ανοικτού κόσμου, γεμάτη πολυσύνθετους χαρακτήρες και ανατροπές στο σενάριο που αγκαλιάστηκε από τους κριτικούς, σίγουρα αξίζει μια δεύτερη «next-gen» ευκαιρία…

Η επανέκδοση του τίτλου περιλαμβάνει το remake του original game συντροφιά με όλο το downloadable περιεχόμενο που κυκλοφόρησε έκτοτε. Εκτός από τα εφέ φωτισμού, τα υψηλής ανάλυσης textures και τα 1080p γραφικά για PS4 και Xbox One, υποστηρίζονται και 4K αναλύσεις για PlayStation 4 Pro και Xbox One X.

Στην έκδοση για Nintendo Switch, μάλιστα, υπάρχει και ένα ειδικά κατασκευασμένο Joy-Con mode παιχνιδιού, το οποίο αξιοποιεί τις ιδιαίτερες «γυροσκοπικές» αρετές των χειριστηρίων της κονσόλας, καθώς και την οθόνη αφής όταν παίζετε εκτός του TV dock.

 

Ενδιαφέρον έχει και η έκδοση «L.A. Noire: The VR Case Files» που φέρνει επτά υποθέσεις του L.A. Noire στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας μέσα από το HTC Vive.

Αν, λοιπόν, το 2011 ο ξεχωριστός αυτός τίτλος της Rockstar σας είχε ξεφύγει ή αν απλά θέλετε να ξαναζήσετε τις… νουάρ εκείνες εμπειρίες με ένα πιο απολαυστικό οπτικοακουστικό περιτύλιγμα, το νέο, διαχρονικό L.A. Noire σας περιμένει.

ΣΥΣΤΗΜΑ: PS4, Xbox One, Nintendo Switch • ΔΙΑΘΕΣΗ: CD Media