Ποιος είπε πως τα βίντεο και οι φωτογραφίες πρέπει να περιορίζονται στο κάδρο ενός κοινού φακού; Πλέον οι 360ο κάμερες σας δίνουν τη δυνατότητα να μαγνητοσκοπείτε και να φωτογραφίζετε το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε στην ολότητά του, δίνοντας στο αποτέλεσμα όλες τις πληροφορίες που βιώνετε και θέλετε να δείξετε στους φίλους σας.

Με δυνατότητες, όπως live αναμετάδοση, αδιάβροχη χρήση και απομακρυσμένο έλεγχο από το smartphone σας, εσείς θα μείνετε πίσω;

Samsung SM-R210 «Gear 360» 2017

Ανανεωμένη και εντυπωσιακά εξελιγμένη, η κάμερα Samsung SM-R210 «Gear 360» 2017 πλέον τραβάει 360ο βίντεο σε 4Κ ανάλυση, ενώ μεταδίδει ζωντανά τις στιγμές σας στις αγαπημένες σας πλατφόρμες. Παράλληλα, χάρη στην κάμερα ανάλυσης 15MP, θα αποτυπώσει τη δράση γύρω σας και θα χαρίσει στους φίλους σας φωτογραφικό υλικό ασυναγώνιστης ποιότητας από κάθε περιπέτειά σας.

Huawei Envision 360

Νομίζετε πως το Android κινητό σας δεν μπορεί να τραβήξει 360o λήψεις; Και όμως με την Envision 360 κάμερα της Huawei μπορεί, καθώς πρόκειται για μία πολύ μικρή συσκευή που «κουμπώνει» απευθείας στο κινητό σας και ενσωματώνει δύο πανομοιότυπες μονάδες, που διαθέτουν αισθητήρα της Sony και φακό f/18, ενώ είναι ικανές για φωτογραφικές λήψεις ανάλυσης 5326×2688 και εγγραφή βίντεο είτε στα 1920×960 με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο είτε στα 1280×640 με ίδιο frame rate.

Turbo-X Act 360ο

Μπείτε στη δράση με την Turbo-X 360° action κάμερα, που σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τις εμπειρίες σας σε βίντεο εικονικής πραγματικότητας με 4Κ ανάλυση. Βεβαίως, οι φωτογραφίες σας δεν θα πάνε πίσω, καθώς με 16MP όσα ζείτε θα αποτυπώνονται απόλυτα καθαρά και με κάθε λεπτομέρεια. Παράλληλα, με την αδιάβροχη θήκη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την 360ο κάμερά σας σε βάθος 30 μέτρων.

Kodak Action Cam SP360 4K Extreme

Λατρεύετε την 360ο βιντεοσκόπηση αλλά φοβάστε πως στα… δύσκολα η κάμερά σας θα πρέπει να μένει πίσω; Οχι πια, καθώς η Kodak Action Cam SP360 4K Extreme θα τραβήξει 4Κ βίντεο VR, ακόμη κι αν κάνετε κατάδυση έως και τα 30 μέτρα ή βρίσκεστε στο βουνό για snowboard και οι θερμοκρασίες είναι ακόμη και στους -10οC. Φυσικά, χάρη στο WiFi μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο και από την οθόνη του κινητού σας.

LG 360 Cam

 

Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με υλικό τραβηγμένο από την κάμερα LG 360 Cam, που διαθέτει δύο αισθητήρες 13MP μαζί με δύο ευρυγώνιους φακούς 200ο, που αποτυπώνουν 360ο βίντεο σε 2Κ ανάλυση. Η κάμερα είναι συμβατή με το Google Street View και το YouTube360 και διοχετεύετε τις εικόνες σας άμεσα, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με τις smart συσκευές που διαθέτετε μέσω Bluetooth.   

Insta360 Air

Πήγατε σε κάποια συναυλία ή εκδήλωση και θέλετε να δείξετε τα πάντα στους φίλους σας σε ζωντανή μετάδοση; Η Insta360 Air είναι η κάμερα που ψάχνατε, καθώς συνδέεται με τη micro USB υποδοχή του κινητού σας και μπορεί να μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν με τη λειτουργία live-streaming, ενώ μπορείτε να απαθανατίσετε 360ο πανοραμικές εικόνες αλλά και βίντεο.

GoXtreme Full Dome 360ο

Eπειδή μόνο η άριστη εικόνα δεν αρκεί, η κάμερα GoXtreme Full Dome 360 σας παρέχει πέρα από καθηλωτικά βίντεο και στερεοφωνική εγγραφή ήχου, για να μπορείτε να μεταδίδετε τόσο το περιβάλλον γύρω σας όσο και τη μουσική ή τους ήχους που ακούτε σε υψηλή ποιότητα. Ακόμη, μέσω WiFi έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε ασύρματα με το smartphone ή το tablet σας, χρησιμοποιώντας και το δωρεάν app.

GoPro Fusion

H πολυαναμενόμενη Fusion της GoPro φαίνεται να φέρνει μαζί της την αιχμή της τεχνολογίας των 360ο καμερών. Εχει δυνατότητα λήψης σφαιρικών βίντεο (360×360) στην εντυπωσιακή ανάλυση 5.2K, τα οποία μπορεί να επεξεργαστεί ο χρήστης έτσι ώστε να δημιουργήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμη, η GoPro Fusion έχει τη δυνατότητα λήψης σφαιρικών φωτογραφιών ανάλυσης 18MP, ήχο σε 360°, time-lapse και burst-mode, είναι αδιάβροχη και διαθέτει ενσωματωμένο GPS, ενώ είναι εφικτή και η διαχείρισή της με φωνητικές εντολές.

Ricoh Theta S

Απογειώστε τη δημιουργικότητά σας με την 360ο κάμερα Ricoh Theta S. Οι άψογες φωτογραφίες των 14ΜP συναντούν το 360ο Full HD βίντεο στα 30fps, ενώ μέσω της WiFi συνδεσιμότητας θα μπορείτε να χειρίζεστε την κάμερά σας μέσα από την οθόνη του κινητού σας. Επίσης, χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη των 8GB μπορείτε να τραβάτε και να αποθηκεύετε το επιθυμητό υλικό χωρίς περιορισμούς.