Η Αθήνα προσφέρει εκατοντάδες δυνατότητες και εμπειρίες κι όλες είναι ένα Beat μακριά. Ποια ήταν όμως τα μέρη εκείνα που επισκέφτηκαν περισσότερο οι χρήστες της εφαρμογής με ένα Beat; Τα Beaty Awards είναι εδώ για να αναδείξουν τους προορισμούς με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για το 2017 και να βοηθήσουν τους χρήστες της εφαρμογής να ανακαλύψουν ξανά την πόλη τους!

Οι επιβάτες του Beat «μίλησαν» μέσα από τις επιλογές τους κι επειδή το Beat αγαπάει την Αθήνα όπως κι αυτοί, τους «άκουσε» και αξιοποίησε τα data που έχει στη διάθεσή του με στόχο να αναδείξει τον κορυφαίο προορισμό για κάθε μία από τις εξής κατηγορίες: εστιατόριο, μπαρ, καφέ, μουσείο, εμπορικό κέντρο, σινεμά.

Αναλυτικά, οι προορισμοί που επισκέφτηκαν περισσότερο οι χρήστες της εφαρμογής με ένα Beat το 2017 ήταν:

Εστιατόριο: Malconi’s

Μπαρ: Noel

Καφέ: Balux Cafe : The House Project

Μουσείο: Μουσείο Ακρόπολης

Εμπορικό κέντρο: The Mall Athens

Σινεμά: Village Cinemas Ρέντη

Σκοπός των Beaty Awards είναι να γίνουν θεσμός και κάθε χρόνο να ανακαλύπτουν από κοινού με τους χρήστες κορυφαίους προορισμούς, εξερευνώντας την Αθήνα ολοένα και περισσότερο.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και αναλυτική λίστα των νικητών των Beaty Awards μπορείτε να βρείτε στην ειδική ιστοσελίδα https://thebeat.co/gr/beaty-awards.