Λίγο πριν το κλείσιμο μιας απαιτητικής χρονιάς η Wind έκλεψε τις εντυπώσεις αποσπώντας πέντε βραβεία.

Η εταιρία διακρίθηκε για τις πρακτικές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το επιχειρείν στα E-volution Awards που πραγματοποιήθηκαν αρχές Δεκεμβρίου από την Boussias Communications. Συγκεκριμένα η Wind τιμήθηκε μεBronze και Silver βραβείο στις ενότητες Στρατηγική Performance Marketing (CPC) και Omnichannel Στρατηγική Επικοινωνίας για την καλοκαιρινή καμπάνια GIGAfull. Για τον επανασχεδιασμό του myF2G App, η WINDδιακρίθηκε με Silver και Gold βραβείο στις ενότητες Mobile App και Redesign – Relaunch (Website | e-shop | App) αντίστοιχα.

Βανέσα Παρασκευοπούλου (Digital Marketing), Δημοσθένης Πέτας (Digital Marketing) και Κορίνα Χατζηιωσήφ (Brand)

Με τον τίτλο True Leader τίμησε η ICAP Group την WIND για την επιτυχημένη λειτουργία και συνεισφορά της στην Ελληνική οικονομία. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει ότι η WIND συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες για το 2016, με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού. εταιρία παράλληλα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών και έχει υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Χριστίνα Κοραή και Θεοδώρα Νικολοπούλου (Press Office)

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Επίσημης Τελετής, γιορτής του υγιούς επιχειρείν, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens, παρουσία 300 περίπου υψηλόβαθμων Στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης αλλά και των σημαντικότερων Φορέων Επιχειρηματικότητας της Χώρας μας.