Η DLink θα παρουσιάσει τις νέες λύσεις της για ασύρματη δικτύωση καθώς και τα πιο πρόσφατα προϊόντα για smart home στην έκθεση CES 2018 στο Λας Βέγκας. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί μια νέα εφαρμογή mydlink για συσκευές Android και iOS, που προσφέρει τη δυνατότητα συνεργασίας με τα οικοσυστήματα Google Home και Alexa της Amazon.

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η DLink διευρύνει ακόμη περισσότερο την προσφορά της στον τομέα λύσεων smart home ενώ τα πιο πρόσφατα μοντέλα καμερών της διαθέτουν πλέον και τη λειτουργία του cloud recording.

Δύο νέα προϊόντα προστίθενται στη σειρά Covr της DLink με ολοκληρωμένες λύσεις WiFi. Το σύστημα AC2200 WiFi TriBand (COVR-2202) και το σύστημα AC1200WiFi DualBand (COVRC1203) προσφέρουν ασύρματο WiFi υψηλής ταχύτητας, χωρίς νεκρά σημεία και προβλήματα, απαντώντας στις ανάγκες του σύγχρονου, έξυπνου σπιτιού.

Μια σειρά νέων προϊόντων mydlink για «έξυπνη ενέργεια», η πρίζα DSPW115 WiFi Smart Plug και το πολύπριζο DSPW245 WiFi Power Strip, προσφέρουν τη δυνατότητα για πανεύκολη σύνδεση των έξυπνων προϊόντων ώστε να ελέγχεται ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών και συσκευών γραφείου μέσω της εφαρμογής mydlink, ενώ προσφέρουν και συμβατότητα με τις δημοφιλείς πλατφόρμες smart home.

«Οι καταναλωτές θέλουν εύκολα και απλά να έχουν άψογη ασύρματη συνδεσιμότητα τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Η διευρυμένη σειρά COVR προσφέρει αυτό ακριβώς με μία διαφορετική προσέγγιση. Ωστόσο, δεν πρόκειται για λύσεις που απαντούν μόνο στις σημερινές απαιτήσεις, αλλά για λύσεις που μπορούν να επεκταθούν και να εξελιχθούν ώστε να προσαρμοστούν στις μελλοντικές ανάγκες του έξυπνου σπιτιού, τόσο σε ό,τι αφορά την κάλυψη όσο και την ασφάλεια» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της DLink Europe.

Και συμπληρώνει: «Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τους καταναλωτές να αισθάνονται όλο και πιο άνετα με τη χρήση έξυπνων οικιακών συσκευών μέσω της Alexa της Amazon και του Google Home. Προσδοκούμε ότι ο ρυθμός αποδοχής από το μέσο κοινό θα αυξηθεί. Η νέα εφαρμογή mydlink ανοίγει την πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο των συσκευών D-Link, μέσω ενός απλού περιβάλλοντος εργασίας»

Η DLink θα παρουσιάσει επίσης μια σειρά από κορυφαίους WiFi routers, που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την McAfee και την Intel και υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο πρότυπο 802.11AX. Με επίκεντρο την ασφάλεια, οι routers έχουν σχεδιαστεί με στόχο την πρόληψη, τον εντοπισμό και την καταπολέμηση των απειλών στον κυβερνοχώρο, εξαλείφοντας τα εμπόδια που αντιμετώπιζαν μέχρι σήμερα χρήστες στην προσπάθειά τους να προφυλάξουν τις smart home συσκευές τους. Με τεχνολογία νέας γενιάς, ο router 802.11AX έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την εξαιρετική απόδοση που απαιτείται για παιχνίδια, streaming και VR. Οι νέοι αυτοί routers δίνουν μια εικόνα του πως θα είναι το μέλλον του WiFi.

Επισκεφθείτε τη D-Link στην έκθεση CES 2018 στο Tech West, The Venetian, Titian 2302.

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία της DLink στη CES.

Πρίζα mydlink WiFi Smart Plug (DSPW115), πολύπριζο WiFi Smart Power Strip (DSPW245) και νέα εφαρμογή mydlink

Οι νέες λύσεις έξυπνης ενέργειας της DLink, τα DSPW115 και DSPW245, προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα συνδεδεμένο σπίτι. Όπου κι αν βρίσκεται ο χρήστης, μπορεί εύκολα να παρακολουθεί και να ελέγχει τις ηλεκτρικές συσκευές του στην κινητή του συσκευή Android ή iOS μέσω της νέας εφαρμογής mydlink.

Χάρη στη συνεργασία με το Alexa της Amazon, το Google Home, το IFTTT, και με τη βοήθεια της εφαρμογής mydlink, οι χρήστες αποκτούν ακόμη περισσότερες επιλογές για να δημιουργήσουν ένα σπίτι πιο άνετο, πιο βολικό και πιο λειτουργικό.

Συστήματα AC2200 Tri-Band Wi-Fi (COVR-2202) και

AC1200 Dual-Band Whole Home
Wi-Fi (COVR-1203)

Τα συστήματα WiFi COVR-2202 και COVRC1203 της DLink συνεργάζονται με τον υπάρχον router για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο και άψογα λειτουργικό οικιακό δίκτυο. Παρέχουν την απόδοση και τη συνδεσιμότητα που απαιτείται για να υποστηριχθούν οι πολλές συνδεδεμένες συσκευές που βρίσκονται σε κάθε χώρο του σύγχρονου έξυπνου σπιτιού.

Δημιουργώντας μία αξιόπιστη σύνδεση WiFi που καλύπτει όλο το σπίτι, οι χρήστες μπορούν να