Η βράβευση της Media Markt με το βραβείο  του «best eShop of the year» έρχεται ως αναγνώριση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, ενώ η ομάδα της Media Markt ευχαρίστησε με δωρεάν μεταφορικά και προσφορές τους χιλιάδες καταναλωτές που την εμπιστεύονται καθημερινά.

Οι επισκέπτες του e-shop της Media Markt απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, καθώς έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους σε ασυναγώνιστες τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα.  Έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τον τόπο και τον τρόπο παράδοσης (στον χώρο τους ή παραλαβή από κατάστημα σε μόλις 1 ώρα) με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Όλα αυτά γρήγορα και εύκολα από τον  καναπέ τους, σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκονται.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Media Markt, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, φροντίζει καθημερινά να βελτιστοποιεί την αγοραστική εμπειρία είτε με τεχνολογία, είτε όντας δίπλα στον καταναλωτή με όποιο μέσο εκείνος επιλέξει (τηλεφωνική εξυπηρέτηση, email, chat, social media).  Είναι μια ομάδα που συχνά καταφέρνει να μεταφέρει πρακτικές και σε άλλες χώρες τις Ευρώπης.