Στα πλαίσια των βασικών στόχων της Cosmoline που είναι τόσο η βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της εταιρείας όσο και η υλοποίηση του νέου ασύρματου δικτύου WiMAX, δύο νέα, πολύ έμπειρα στελέχη έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό της.


CosmolineΟ κ. Γιάννης Μουρούλης, αναγνωρισμένο στέλεχος στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών. Ο κ. Μουρούλης έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ΟΤΕ, ενώ υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της COSMOTE, άσκησε καθήκοντα Διευθυντή Ραδιοδικτύων και ηγήθηκε της ομάδας που σχεδίασε 5 Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε Ελλάδα και Βαλκάνια.


Ο κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα του, έχοντας εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις για περισσότερα από 15 χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Hay Group, η Ernst & Young και η Arthur Andersen, αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών.


«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που δύο τόσο αξιόλογα και ικανά στελέχη, με μεγάλη εμπειρία ο καθένας στον τομέα του, προστέθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας μας και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλουν δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας αλλά και στην υλοποίηση του «μεγάλου μας έργου», της δημιουργίας του πρώτου ολοκληρωμένου ασύρματου δικτύου επικοινωνίας WiMAX» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Δημήτρης Πολιτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmoline.