Διπλάσια MB για όλους και δώρο 5 ευρώ για κάθε νέα ενεργοποίηση προσφέρει, αυτά τα Χριστούγεννα, η Cοsmote Prepaid Mastercard, η μόνη προπληρωμένη κάρτα που με κάθε αγορά χαρίζει MB.

Από σήμερα, όλοι οι κάτοχοι της Cοsmote Prepaid Mastercard κερδίζουν 10 ΜΒ με κάθε €1 αγορών1, ώστε να σερφάρουν απεριόριστα και να μοιραστούν τις καλύτερες στιγμές των γιορτών, μέσα από το ταχύτατο δίκτυο Mobile Internet της COSΜOTE.

Επίσης, με την έκδοση νέας Cοsmote  Prepaid Mastercard, επιπλέον των διπλάσιων MB, δίνεται στους πελάτες δώρο 5€ για αγορές με την κάρτα, ενώ η έκδοσή της, αξίας 5€, γίνεται δωρεάν2.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Cοsmote  Prepaid Mastercard εύκολα και γρήγορα σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα Cοsmote  ή Γερμανός, απλά με την αστυνομική τους ταυτότητα3.

Η Cοsmote  Prepaid Mastercard δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και επιτρέπει στους καταναλωτές να πραγματοποιούν με ασφάλεια τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα της Ελλάδας ή του εξωτερικού με το σήμα Mastercard, κερδίζοντας δωρεάν MB με κάθε 1 ευρώ αγορών4, για περισσότερο mobile internet. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τα ΜΒ οι ίδιοι ή να τα μεταβιβάσουν εντελώς δωρεάν σε άλλο συνδρομητή COSMOTE, τη στιγμή που τα επιθυμεί ή τα έχει ανάγκη, για να απολαύσει ακόμη περισσότερο χρόνο στο Internet και τα social media.

Η διαχείριση της κάρτας αλλά και των MB γίνεται μέσα από την εφαρμογή Cοsmote  Prepaid. Περισσότερα στο cosmote.gr/prepaidmastercard.

Ακολουθεί το video με την εορταστική προσφορά της Cοsmote  Prepaid Mastercard, εδώ.