Και φέτος τα Χριστούγεννα το κανάλι NovachristmasHD επιστρέφει με το πιο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αποκλειστικά για συνδρομητές Nova! Από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου το γιορτινό κανάλι NovachristmasHD φέρνει τις φανταστικές μελωδίες του Οσκαρικού «La La Land» και τα μεγάλα φαντασμαγορικά Musicals του κινηματογράφου! (https://www.youtube.com/watch?v=e5tC2XY9zVQ&feature=youtu.be)

Το εορταστικό κανάλι NovachristmasHD είναι αφιερωμένο σε ταινίες γεμάτες μελωδίες που θα προβάλλονται κάθε βράδυ από τις 21.00 (Θέση 200 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova). Ανήμερα των Χριστουγέννων οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν την ρομαντική κομεντί «Operation Christmas» και το Οσκαρικό «La La Land» ενώ υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με την αστυνομική κωμωδία «Ο Αϊ Βασίλης είναι πολλή λέρα» και τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ταινία «Burlesque»!

Το χριστουγεννιάτικο κανάλι, θα χαρίσει στους συνδρομητές της Nova μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές, από μία μεγάλη συλλογή ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί η μουσική και ο χορός, συμπεριλαμβανομένων των «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές», «Σικάγο», «Άννυ», «Moulin Rouge», «Δύο τρελοί παραγωγοί», «Dalida» και πολλές ακόμη που θα ψυχαγωγήσουν όλη την οικογένεια.

Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!