Την τιμητική διάκριση για το λογισμικό WeSea απέσπασε η OnLine Data στην κατηγορία “Καινοτόμων Προϊόντων” κατά τη διάρκεια των βραβείων “Made in Greece”, της Ακαδημίας Marketing. 

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, κ. Νικόλαος Ροδόπουλος,  ο οποίος δήλωσε: “Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η τιμή για όλη την ομάδα της OnLine Data που εργάστηκε πάνω στην ανάπτυξη του WeSea. Δεν είναι μόνο ότι τιμάται η προσπάθεια μιας ελληνικής επιχείρησης που εργάστηκε επίπονα για να παραγάγει κάτι καινοτόμο, είναι η δημιουργικότητα, η σκέψη και η προσήλωση στη διαμόρφωση εργαλείων που ανοίγουν νέους ορίζοντες στη διαχείριση του maritime“. 

Η πλατφόρμα WeSea MWS έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της διαχείρισης, της αποθήκευσης και του χειρισμού των εμπορευμάτων και των ανταλλακτικών πλοίων. Η καινοτομία της έγκειται στη διαχείριση και ενοποίηση πολλαπλών διαφορετικών hubs και αντίστοιχων αποθηκών σε διεθνές επίπεδο, προσφέροντας λειτουργίες ανοικτής αρχιτεκτονικής. Το WeSea MWS καλύπτει οποιαδήποτε απαίτηση για τα συνεργαζόμενα και εμπλεκόμενα πλοία, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών διαχείρισης, των πλοιοκτητών, των μεσολαβητών, των πρακτόρων, των αποθηκών και των hubs.

Τα βραβεία “Made in Greece” απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην  Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των επώνυμων προϊόντων τους πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους. Κριτήριο ώστε να ξεχωρίσει η πλατφόρμα WeSea στα συγκεκριμένα βραβεία ήταν: Η σπουδαιότητα και χρησιμότητα της καινοτομίας, η πρωτοτυπία της καινοτομίας σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, οφέλη που προκύπτουν για τον πελάτη, η εμπορική πορεία του καινοτόμου προϊόντος και οι μελλοντικές προοπτικές στην εγχώρια και διεθνή αγορά.