Public και Dionic διοργάνωσαν ένα μοναδικό event για το αναμενόμενο videogame DJ Hero, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του και στη συναυλία του Tiesto και όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα γίνει το best seller του φθινοπώρου!

dj_hero_-_grandmaster_flash_-_turntablismΌσοι βρέθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι στο νέο ανανεωμένο χώρο των videogames στο Public Συντάγματος και ειδικότερα στο εντυπωσιακό Guitar Hero Stage, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το αναμενόμενο παιχνίδι και να κουνηθούν στους dance ρυθμούς του DJDee – ο οποίος ήρθε ειδικά στη χώρα μας για αυτή την πρώτη παρουσίαση του DJ HERO στην Ελλάδα!

Την επόμενη ημέρα, ο DJ-Dee θα βρεθεί στη σκηνή του Global Dance Festival (εισιτήρια για το φεστιβάλ μπορείτε να προμηθευτείτε απο το Public), όπου θα επιδείξει το παιχνίδι στους χιλιάδες fans του Νο1 DJ στον κόσμο, τουTiesto, καθώς έχει ήδη συμφωνηθεί με την Activision να συμπεριληφθούν κάποια γνωστά remixes του διάσημου DJ, στο videogame DJ HERO, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο.

Εμπνευσμένο από τους δημιουργούς του επιτυχημένου Guitar Hero, το DJ Hero σκοπεύει να προσφέρει μια νέα εμπειρία στους gamers που έλκονται από τα μουσικά παιχνίδια. Χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό χειριστήριο, απομίμηση ντεκ, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με περισσότερα από 100 τραγούδια σε 80 και πλέον remixes μουσικών θεμάτων hip-hop, electronica, R&B, Motown, pop και rock.